ערבוב מזונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערבוב מזונות
    אסף
    24/09/2008

קראתי כתבות שטוענות שאסור לערבב לדוגמא מזונות עמילניים עם בשר או דגנים לדוגמא שאסור לאכול אורז עם שעועית טוענים שזה מזיק למערכת העיכול ויכול לגרום להרעלת דם. אני מתאמן במכון כושר ומחלק את החלבונים שלי על פני כמה ארוחות ביום אז אם אי אפשר לערבב מזונות אלה עם אלה איך בדיוק אני אוכל לצרוך את כמות החלבונים היומית שלי? לדוגמא בארוחה שאני אוכל בה אורז שזה פחמימות אני לא יכול לשלב קטניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערבוב מזונות

הוספת תגובה

• גישה ידועה

אהרון
    24/09/2008

אחת הגישות הנפוצות לפני שני עשורים היא שיטת הפרדת המזונות (נכתב ספר "רזה לתמיד" שהפך לרב-מכר באותה התקופה). על הגישה הזאת יש הרבה ביקורת מנומקת ואפילו טוענים שאין דבר כזה," צרופים נכונים " וגם מולץ לשלב את כל אבות המזון על צורותיהם השונות בכל הארוחות. אני אישית בעד דרך האמצע וממליץ למי שמעוניין בהרזיה לא לאכול בשר\דגים באותה ארוחה עם עמילנים אבל עם הרבה ירקות. גם קיטניות אפשר תוך התחשבות בערכם הקלורי הגבוה. בעניין הרעלת דם, זה שטויות במיץ עגבניות! בארוחה של אחרי האימון מומלץ לאכול פמחמימות מרוכזות (עמילן מלא), לאוו דווקא אורז, יחד עם חלבון. אפשר לשלב קטניות אם אין לך בעית גזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו