טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני רוצה לדעת האם משקלי תקין אני בן 19 והגובה שלי הוא 160 והמשקל הוא 48 זה בסדר?
וכמה קלוריות עלי לאכול ביום כדי לשמור על המשקל הקיים? בלי להשמין ובלי להרזות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה בדיוק בגבול התחתון של הטווח התקין ואם מבנה גופף אינו צר במיוחד, הינך כבר בתת-משקל.
ע"פ החישובים תאורטיים בלבד, בהנחה שהמטבוליזם שלך נורמלי זאת הוצאת האנרגיה היומית שלך
בהתאם לרמת הפעילות.
1,668 קק"ל עבודה משרדית ללא פעילות גופנית
1,911 פעיל באופן מתון
2,155 פעיל באופן בינוני
2,398 פעיל מאוד , ספורט לפחות 2 שעות ביום בעיקר אירובי.
בכדי לשמור על המשקל (מומלץ להעלותו) צריך לאכול בהתאם להוצאה הקלורית היומית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
.הנוסחה הנ"ל (בלי 0.9 לגבר) נכונה פחות או יותר לגבי BMR ולא מבטאת הוצאת האנרגיה של אדם מתפקד.
אם אתה חושב שהנהלת האתר מטעה את ציבור הגולשים על ידי שימוש במחשבון הנמצא בצד ימין של המסך, צריך לבקש את סילוקו
האמת היא שהמחשבון נותן תוצאות סבירות התואמות את המחקרים.
אני לא ממש פעיל מבחינה גופנית אפשר להגיד שאני רוב היום יושב, אני עושה פעולות יום יומיות כמו ללכת למכולת, להוריד זבל, פעולות של הבית לא ממש עושה ספורט אז כמה קלוריות לאכול ביום כדי לא להשמין ולא להרזות
תודה
ראה תשובתי הראשונה. אתה נמצא בקטגוריה הנ"ל, לכן "על פי הספר" אתה צריך 1500-1700,
אולי בגבול התחתון.
אני לא מייעץ לך להכנס לסיחרור של ספירת קלוריות אלא הערכה כללית תוך הבנת הערך הקלורי והתזונתי של מרכיבי התפריט. חשוב שהוא יהיה בהתאם לעקרונות התזונה הנכונה.
אם כרגע אתה לא משנה את משקלך המשך לאכול כמותית (קלורית) כמו עכשיו.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד