טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אם אני בן 40 וגובה מטר שמונים ושוקל 92
ויש מישהו בן 21 שגם הוא מטר שמונים ושוקל 92
אז הוא נקרא יותר שמן ממני???למרות ששנינו שמנים חחח
אני שואל כי בכל הטבלאות שיש באינטרנט הם שואלים רק גובה ומשקל ולא מתייחסים לגיל.
תודה אהרון אתה הראשון שיענה לי זה ידוע חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רווחת הדעיה שבגיל מבוגר יותר מותר להיות יותר שמן. זאת אמנם תופעת לוואי שלילית של הגיל
אבל זה לא אומר שכך צריך להיות. זה כמו ל"ד, כולסטרול, סוכר ועוד.
אחרי גיל 25 בקירוב, אדם מאבד באופן קבוע מסת שריר, דבר שמאיט את קצב חילוף החומרים מצד
אחד, ומצד שני עושה פחות ספורט ואוכל יותר. נכון, שבגיל מבוגר אין לאדם הלוקסוס לאכול כמותית
כפי שעשה בחיותו צעיר, בלי להשמין. האלטרנטיבה היא לשרוף יותר בפעילות יזומה.
הטבלאות צודקות.
שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד