שאלה בקשר לגיל+משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לגיל+משקל
    חבר של אהרון
    29/09/2008

אם אני בן 40 וגובה מטר שמונים ושוקל 92 ויש מישהו בן 21 שגם הוא מטר שמונים ושוקל 92 אז הוא נקרא יותר שמן ממני???למרות ששנינו שמנים חחח אני שואל כי בכל הטבלאות שיש באינטרנט הם שואלים רק גובה ומשקל ולא מתייחסים לגיל. תודה אהרון אתה הראשון שיענה לי זה ידוע חחחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לגיל+משקל

הוספת תגובה

• זה לא הגיל, זה התרגיל!

אהרון
    29/09/2008

רווחת הדעיה שבגיל מבוגר יותר מותר להיות יותר שמן. זאת אמנם תופעת לוואי שלילית של הגיל אבל זה לא אומר שכך צריך להיות. זה כמו ל"ד, כולסטרול, סוכר ועוד. אחרי גיל 25 בקירוב, אדם מאבד באופן קבוע מסת שריר, דבר שמאיט את קצב חילוף החומרים מצד אחד, ומצד שני עושה פחות ספורט ואוכל יותר. נכון, שבגיל מבוגר אין לאדם הלוקסוס לאכול כמותית כפי שעשה בחיותו צעיר, בלי להשמין. האלטרנטיבה היא לשרוף יותר בפעילות יזומה. הטבלאות צודקות. שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לחבר

ד''ר רוני חרמון
    02/10/2008

בכול תקופת גיל בסקלה הרפואית יש חשינוי במשקל לפי הגובה אצל גברים בשכבת גיל 50 גובה וגיל מתאזנים. החישוב לפי BMI אינו מתחשב בגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו