כאבים באיזור הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באיזור הבטן
    מודאג
    03/07/2007

שלום, אני בן 17, 1.83 מטר ומשקלי 70 קילוגרם. ביומיים-שלושה האחרונים חוויתי כאבי בטן לא נעימים, ובנוסף מחסור ביציאות (לפני כן הייתה לי יציאה ביום לפחות) כאילו אכלתי משהו לא בסדר, או יותר מדי, או משהו כזה.. אבל באותם ימים אכלתי מעט, [כי כאבה לי הבטן ולא היה לי תיאבון] ומה שאכלתי היה רק צנימים, FIBER ONE, יוגורט וגרנולה, קורנפלקס עם חלב ועוד. [אני לא זוכר בדיוק מה אכלתי]
    לפני כשלושה שבועות התחלתי לעבוד במקדונלדס, וכחלק מהצוות אכלתי מהארוחות שלהם בין 3 ל-5 פעמים בשבוע. לפני כן אכלתי מזון מהיר פעם בשבועיים לערך, ואכלתי בעיקר אוכל ביתי.
    מצב היציאות- בשבת לא זוכר, בראשון לא הייתה יציאה, ובשני הייתה יציאה רק בלילה, כשעה-שעתיים לאחר שאכלתי מן הFIBER ONE שהוריי הציעו. היום גם כן עוד לא הייתה יציאה.
    שאלתי היא- האם יכול להיות שמערכת העיכול שלי לא רגילה למזון המהיר ולכן אני חווה כאבים? ובכל אופן, מה אתם ממליצים לי לעשות? זה מקשה עליי להתאמן [אני מתאמן 4 פעמים בשבוע] ובכלל ביום-יום... תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באיזור הבטן

הוספת תגובה

• תשובתי

ד''ר רוני חרמון
    04/07/2007

ככול הנראה אתה סובל מגזים וחוסר פעילות מעיים סדירה לדעתי קודם כל אתה חייב בדיקת רופא בכדי לשלול בעיה רפואית חריפה ובהמשך לקחת חומרים סותרי גזים במעי ולאכול מאוזן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו