טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 14,שוקלת 55-56 1.62 מטר
לאחר הרבה זמן נסיונות של דיאטות שונות פחמימות ,הליכות וכו' וכו' הגעתי ל54 ק"ג[ חשוב לציין שבהתחלה שקלתי 58 ] עליתי כמובן ל55-56 שוב ולפני חצי שנה -קצת פחות הפסקתי עם ההליכות והתמקדתי בדיאטת פחמימות.. הדיאטה הביאה אותי שוב ל54 ק"ג , וכל הדרך הזו העירו לי הרבה שהדיאטה הזו לא מומלצת, ושאני צריכה לאכול פחמימות כי זה חשוב במיוחד בגיל שלי וכו'.(וגם -התשוקה שלי ללאכול משהו אכיל,ומשביע+ התחילו הלימודים וקשה ללמוד יום שלם בלי פחמימות ] אז בזמן האחרון החלטתי לאכול רגיל - כולל פחמימות [דגנים בבוקר ופרוסה של לחם קל בבית ספר חוץ מזה אין פחמימות לאורך היום ,מה שבדרך אגב- משנה את הדיאטת פחמימות ל..לא דיאטת פחמימות ] ועליתי בחזרה ל56, ואני ממשיכה רק לעלות בגרמים..
לפי התאורים כאן אפשר להסיק שאני לא רצינית ממש, אבל זה ממש לא נכון. ניסיתי המון דברים ואני לא מוצאת את הדיאטה הנכונה.
התחלתי עכשיו לעשות שוב ספורט כי אומרים שבסופו של דבר זה מה שמשפיע...אני מתכוונת להמשך,אבל בבכל אופן. זה מאוד מחרפן ומתסכל לרדת ולעלות במשקל ככה..
כל המאמצים לשווא.=\
אז מה דעתכם, ואיך להמשיך מכאן ?
תודה רבה לעוזרים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התנודות במשקל לא גדולות במיוחד אבל צריך להשתדל למנוע גם אותן. אני לא בטוח שאת סיימת את שלב הגביהה (סטטיסטי אמור להמשך עוד 1-2 שנים), לכן את צריכה במיוחד דיאטה מאוזנת ומגוונת, לא כל מני דיאטות בהן לא תוכלי וגם לא רצוי להתמיד לאורך זמן.
המפתח היא פעילות גופנית יום יומית בעצימות נכונה ככל שאת יכולה להרשות לעצמך. זה כמובן בנוסף לתזונה מזינה, בריאה ומותאמת לנתונים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים