שאלה חשובה בקשר לקיצור הקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בקשר לקיצור הקיבה
    חבר של אהרון
    10/10/2008

שקליתי 112 קילו לפני שנה הייתי אוכל הרבה ושותה הרבה ויכלתי לנשום יחסית.עכשיו עברה שנה וירדתי 22 קילו ואני שוקל 90-91 קילו אבל שאני שותה למשל בקבוק מים אז אני מרגיש שאני לא יכול לנשום מה קורה פה?זה בגלל שהצתמקה לי הקיבה קצת?או בגלל שאני עוד שמן הרבה??זה ידוע שאהרון יענה ראשון .תודה אהרון חמודי למה זה קורה לי??זה קרה לי שלא יכולתי לנשום אחורי צום כיפורים וניסיתי לשתות בקקבוק שלם של מים ולא יכולתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזוב שטויות

אהרון
    10/10/2008

והמשך בהרזיה בריאה. קיצור קיבה לא נחוץ לך, גם לא יאשרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היבנת אהרון אני לא רוצה קיצור

חבר של אהרון
    10/10/2008

רק אמרתי שאני מיטר שמונים ושוקל 90 אחרוי שהורדתי 22 קילו אז אני מרגיש לא יכול לנשום כשאי אוכל או שותה הרבה.אבל כששקלתי 112 אז יכולתי לאכול כמו היפופותם אז זה בגלל שהקיבה הצתמקה לי קצת?זה השאלה שלי.חס וחלילה אני לא יעשה ניתוח אני ימשיך בדיאטה שלי לאט לאט לרדת קילו בחודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברי,

אהרון
    10/10/2008

אמנם לא הייתי מספיק מרוכז כי דיברתי בטלפון ונראה שאני לא נפולאון שיכול להתרכז בכמה דברים. מזל שענת מילאה את מקומי ואתה זכית. בשביל זה יש חברים! אחרי תשובה מקצועית של ענת, בטח שאין לי מה להוסיף. שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבה "מצומקת"

ליטל סמואל-לוי
    10/10/2008

נשמע שהקיבה הצטמקה בעקבות הירידה במשקל... אבל תראה בזה יתרון. אתה שבע יותר מהר.
    כדאי להמשיך לשמור על ארוחות קטנות ולשתות בהפסקות אם צריך.

בהצלחה בהמשך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו