לאהרון, גם אותי מוחקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון, גם אותי מוחקים
    ענת פלדמן
    10/10/2008

מפורום "רפואת ספורט". כנראה שטעיתי, יש רופאים שעדיין דעתם מקובעת, ממליצים על תרופות ואינם פתוחים לטיפולים האלטרנטיבים שהוכיחו עצמם מועילים היכן שכשלה הרפואה הקונבנציונלית וגם במקביל. אני מסכימה איתך שזו תחושה מאד לא נעימה אך היא מורה על תכונותיו של המוחקף קטנות הנפש וחבל שכך. גם לביטחון עצמי ודימוי עצמי נמוך יש פיתרון ב NLP ודימיון מודרך, כמובן למי שרוצה בשינוי בהתפתחות ובצמיחה אישית. ואם אני כבר פה אז תגובה לחבר של אהרון: אגב- יופי של כינוי, אפשר גם? יתכן שהקיבה קטנה יותר, במיוחד אם אתה מקפיד על ארוחות מצומצמות, מומלץ ככלל לא לשתות כל כך הרבה בבת אחת. יש מצב שאחרי צום כיפור העומס היה כבד מידי. לצום הבא: נסה לשבור אותו עם כוס תה ומשהו מתוק, ורק אחרי כרבע שעה לאכול ולשתות במסורה, וכרגיל. גמר חתימה טובה ויישר כוח על הבחירה בבריאות, המשך כך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאהרון, גם אותי מוחקים

הוספת תגובה

• לפחות אני בחברה טובה

אהרון
    10/10/2008

דיברתי עם האיש ואמר לי שביום א ידבר אתך ואחר כך אתי. שבת שלום וחג שמח, יקירתי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא איש חביב

ענת פלדמן
    10/10/2008

תודה, אני מקווה שזה יעזור. בכל מקרה שיתוף הפעולה בינינו ממשיך וימשיך לבטח גם מעבר לגבולות הפורום. אנחנו צוות טוב, והטובים מנצחים. :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו