אכילה נכונה/תפריט נכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה נכונה/תפריט נכון
    מיקה
    05/07/2007

שאלה שדיי מטרידה אותי...אני בת 30 שוקלת בערך 58 ורוצה קצת לרדת במשקל. רציתי חוות דעת לתפריט יומי שלי..האם אני אוכלת נכון?: אז ככה כיוון שהיום שלי מתחיל בסביבות 10 וחצי בבוקר אני אוכלת בבוקר לחמית שיפון 4 פרוסות כאלה עם קצת קוטג' 5% + פיטנס + חלב בערך 30 גרם. + נס קפה או שוקו. מקנחת במשך היום עם פירות והמון מים ובערך בין 18:00 ל- 19:00 ארוחה מלאה שכוללת שניצל/פסטה/פירה/או מקדונלדס/שווארמה...זה משתנה כל יום. ורציתי לדעת אם שניצל של עוף טוב מזיק לבריאות ומשמין. כי אני מכורה לו.... אשמח לקבל תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה נכונה/תפריט נכון

הוספת תגובה

• גם ירקות יש בתפריט ששכחתי לציין

מיקה
    05/07/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה נכונה

מוניקה קרן
    05/07/2007

שלום מיקה,

תזונה נכונה כוללת אכילת 5-6 ארוחות במשך היום, שבתוכן 3 ארוחות עיקריות, בוקר, צהריים וערב. התפריט שלך כולל 2 ארוחות מאוד גדולות ועוד פירות במשך היום, שלא ציינת את הכמות, אז אמליץ על 3 מנות פרי בסה"כ.

למה אינך אוכלת ארוחת צהריים?

לפי החישוב שלי את אוכלת יותר מ-1500 קלוריות ביום. נשאלת השאלה כמה אכלת קודם?
    אם אכלת יותר, אז בעזרת התפריט הזה תוכלי לרדת במשקל, לפחות קצת. כנראה שתצטרכי לצמצם עוד קצת את כמות האנרגיה שאת אוכלת ו/ או להוסיף פעילות גופנית כדי להגיע ליעד שהצבת לעצמך.

שניצל, הוא עוף מטוגן בפרורי לחם והוא עשיר בקלוריות ושומן. איני ממליצה לאכול אותו באופן יומיומי. כדאי לשלב דגים צלויים או אפויים או חזה עוף(צלוי בלי ציפוי), עוף בגריל, כדויר בשר וכד'.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו