הצילו אני מתחילה להשתגע!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו אני מתחילה להשתגע!!!
    מימי
    12/10/2008

אני בת13 גובה:1.55 משקל 55.7 (טוב אני אקצר את כול הסיפור ) מאז ששאני זוכרת את עצמי הייתי רזה רזה מאוד אפילו הכול התחיל לפני שנתיים שהייתי בחופש הגדול כדי לעלות לחטיבה כנראה מהלחץ התחלתי לאכול ולאכול אמא שלי הייתה מעירה לי אבל לא שמתי לב אלייה ועליתי במשקל ואז הייתי צריכה להיצתלם עם המשפחה (כדי לשלוח לחול) ואז הבנית שממש עליתי במשקל ניההיתה לי כרס וסימני מתיחה על המותניים הבגדים לא עלו עליי הייתי צריכה לקנות מלתחה חדשה עליתי יותר מ-10 קילו בשלושה חודשים עכשיו אתם מבינים למה אני מתחילה להישתגע !!! מאז התמונה ניסיתי כול מיני דיאטות שונות ומשונות וברור ניסיתי אפילו לצום אני לא מתסדרת עים דיאטה ובטח שלא עים ספורט עים ביתספר כול הבלגן לאחרונה שמעתי על תוסף תזונה שמרזה (תופעת לוואי כאב ראש במקרה שלא שותים) רציתי לדעת מה דעתכם בעוד פחות מחודשיים יש חתונה לבת דודה שלי ואני השושבינה לא ניראה לי שתהיה שמלה שתחמיא לי מה לעשות ? להשתמש בתוסף התזונה? להמשיך לצום?באיזה תפריט להשתמש? תעזרו לי בבקשה אחת על סף שיגעון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו אני מתחילה להשתגע!!!

הוספת תגובה

• מצב לא קטסטרופלי.

אהרון
    12/10/2008

אבל את במסלול לא טוב. אין מקום ליאוש ואין הצדקה להשתגע. את חייבת להפסיק את ימי הצום והתנהגות לא סבירה אחרת. אמנם את בעודף משקל יחסית לגיל שלך, אבל אפשר לנצח אותו בצורה מושכלת ולא היסטרית. את בתהליך גביהה והתפתחות הורמונלית ואסור להחסיר מן הגוף את המרכיבים תזונתיים הדרושים. אני מציע לך לבקש מההורים לגשת איתך לאיש מקצוע בתחום התזונה לצורך הדרכה והרכבת תוכנית תזונתית. על אף שאת לא אוהבת, חייבת גם פעילות גופנית יומית. כהמלצות כלליות את צריכה לצמצם למקסימום את אכילת דיברי מתיקה ומאפה, לאכול שפע של ירקות, להמנע ממזון מטוגן ושמן, להמנע משתית משקאות ממותקים (להסתפק במים בלבד). לחם ופחמימות אחרות (במידה) רק מלאים. מומלץ לאכול 4-6 פעמים ביום תוך מודעות על מה וכמה את מכניסה לפה. אם את מעוניינת, תני דוגמה של תפריט יומי כולל כמויות ונראה מה לא בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובעיקר התרחקי מתוספים.

אהרון
    12/10/2008

כלום לא יעשה את העבודה במקומך וייתכן שהנזק יגרם לא רק לכיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחלי

ד''ר רוני חרמון
    13/10/2008

רק בת 13 וכבר מתוסכלת. יש לך עוד שנים רבות להתמודד עם ההשמנה ולכן אין מקום להשתגע, יש מקום לקחת את עצמך ברצינות להכין תוכנית ולהיות דבקה במטרה שהצבת לך.
    אין דבר כזה אני לא אישה של ספורט או של דיאטה מסויימת.
    את חייבת לקבל יעוץ של תזונה ופעילות גופנית במשולב או שתקראי ותלמדי לעשות את זה באופן עצמאי. רק עבודה קשה והתמדה יעזרו לך. לא כדאי לסמוך על חומרים ותמיסות משונות או על דיאטות מפוקפקות או חס וחלילה צום.
    שיהיה בהצלחה. הכול תלוי בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו