למוניקה תעזרי לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למוניקה תעזרי לי
    מלי
    06/07/2007

למוניקה שלום לך
    יש לי שאלה ואני ישמח אם תעני לי עליה
    אני כרגע התחלתי דיאטה ומעוניין להוריד לפחות 5 קילו
    אני אוכלת כל יום במשך כבר כמה ימים ארוחה אחת של חזה עוף מתוגן בלי שמן עם שתי פרוסות של לחם קל במהמשך היום אני אוכלת המון פירות וגם שותה הרבה נס שיש בו כפית סוכר אחת כדי לעביר תרעב וגם עוסקת קצת בספורט בזמן הפנוי שלי אבל לא הרבה אני עושה רק קפיפות בטן ושכיבות שמיכה וכמעת ולא יוצא לי לעשות הליכה העם יש לך עצה או לשפר לי תתפריט שיעזור לי יותר כי אני ממש מעוניינת להוריד במיידית

תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למוניקה תעזרי לי

הוספת תגובה

• עזרה

מוניקה קרן
    09/07/2007

שלום מילי,

קודם עלייך להבין שירידה במשקל היא תהליך ושום דבר אינו קורה באופן מיידי.

אם ברצונך לרזות באופן בריא כדאי לאמץ הרגלי אכילה הכוללים:
    1. אכילה מסודרת של 3 ארוחות עיקריות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות.
    2. להרבות באכילת ירקות, להשתדל בכל ארוחה.
    3. להעדיף דגנים מלאים כמו לחם מקמח מלא, אורז מלא, קינואה וכד' על פני קמח לבן.
    4. לגוון את התפריט ולכלול בו גם מוצרי חלב עד 5%, דגים, קטניות וכד'.
    5. להגביל את צריכת הפירות ל-3 מנות ליום.
    6. להמעיט באכילת מזון מטוגן, מעובד, באכילת ממתקים או משקאות ממותקים. הקפה עם הסוכר שאת שותה, מוסיף לך הרבה קפאין, שלא מומלץ להגזים בצריכתו וגם הרבה סוכר וקלוריות מיותרות. עדיף לאכול בצורה מסודרת ולהקשיב לאותות הרעב של הגוף.
    7. לשתות הרבה מים, 10 - 12 כוסות ליום.
    8. פעילות גופנית מקדמת את ההרזיה ואת השמירה על המשקל הנמוך החדש שהושג. מומלצת פעילות אירובית כמו הליכה, ריצה, ריקוד, שחיה, רכיבה על אופניים. כדאי להשקיע את הזמן ולמצוא פעילות שאת יותר מתחברת אליה ולהתמיד. אפשר להתחיל בפרקי זמן קצרים יותר ועלות בהדרגה.

בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו