בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    נטלי
    06/07/2007

שלום. אני בת 23 וכרגע שוקלת 65 וגובהי מטר שישים לפני כשלושה חודשים שקלתי כמעט 71 והורדתי 6 קילו בתפריט דיאטה של בוקר:נס וקרקר עם דבש מאוחר יותר ברנפלקס עם יוגורט 3 אחוז שומן ומאוחר יותר 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה או טונה וארוחת צהריים זה אורז וקציצה או שניצל טבעול עם הרבה מאוד ירקות במשך היום והליכה 4 פעמים בשבוע ומנת פרי או גלידה 0 אחוז שומן עכשיו אני עדיין ממשיכה בדיאטה אבל לא יורדת יותר במשקל אני במעיין דרך ללא מוצא אני רוצה לרדת ל60 קילו אבל נעצרתי וזה המון זמן וזה מאוד מייאש אני אפילו מאז תחילת הדיאטה לא אוכלת מתוקים חטיפים בורקסים וממש שומרת על עצמי וברצוני לשאול קודם אם התפריט שלי טוב ואיזה מנה מותרת אני יכולה לאכול פעם בשבועולמה אני לא יורדת במישקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

ד''ר רוני חרמון
    07/07/2007

התפריט שלך די סביר חייבים לבדוק אותו ביחס הקלורי שלו אם הוא מתאים למשקל שלך לפי הנוסחה המוכרת משקל כפול 24 כפול 0.9 התוצאה הינה כמות הקלוריות ליום בכדי לשמור על המשקל ולכן את צריכה לאכול פחות מהתוצאה.
    בנוסף לכך את חייבת לשתות 20 כוסות מים ליום ללא שתייה מרובה אין אפשרות לרדת במשקל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו