כמה קלוריות אני צריכה ביום כדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות אני צריכה ביום כדי
    ס.ל
    17/10/2008

לשמור על מישקלי הנוכחי: הנתונים: אני בת 39,גובה 160ס"מ בקירוב, מישקל לאחר דיאטה:61.4, עושה פעילות גופנית(הליכה וקראה) 5 פעמים בשבוע. עובדת 6 שעות,6 ימים בגן,עבודה פיזית קלה. אז...כמה קלוריות מותר לי(של מזון בריא כמובן)? אולי אני צריכה עוד לרדת? תודה ויום טוב. ס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שריפת קלוריות

אהרון
    17/10/2008

באופן תאורטי מבוסס על סטטיסטקה עבור אנשים עם הנתונים שלך ומטבוליזם נורמלי, את מוציאה בממוצע בערך 1700 קק"ל ביום. אבל אם את אחרי דיאטה, ייתכן שהנתון הזה לא ריאלי בגלל שקצב חילוף החומרים שלך הואט על ידי מנגנון החיסכון באנרגיה. הגוף מאוד לא אוהב ששודדים את שומנו. השיטה הכי טובה היא ניסוי וטעיה, כלומר השקלי כל שבוע והרכיבי את התפריט בהתאם לתנודות במשקל. אם את רוצה להמשיך לרזות (את בגבול העליון של טווח תקין) אכלי כמו עכשיו והגבירי את הפעילות הגופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע אני אוכלת 1400 קלוריות ביום,

ס.ל
    17/10/2008

מנהלת יומן תזונה,ועושה 5 פעמים פעילותגופנית 60 ד' כל פעם. האם זה בסדר כדי לרדת קילו או שניים? אני מרגישה שאני נעה סביב מישקלי כבר די-הרבה זמן,זה טבעי? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טבעי

אהרון
    17/10/2008

אחרי זמן מסויים של משטר הרזיה (אורכו משתנה כתלות בהרבה גורמים) מגיעים לפלטו, כלומר לעצירה בהרזיה ואף לעליה מסויימת. יהיה מי שיציע לך סבלנות אבל אני ממליץ הגברת הפעילות האירובית גם בזמן וגם בעצימות בלי לצמצם את הערך הקלורי של התפריט, אבל אם אצה לך הדרך צמצמי פחמימות מרוכזות והגדילי חלבונים בלי להגזים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו