בעיה בהתמדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בהתמדה
    סיוון
    18/10/2008

היי, חג שמח לכולם למי שלא זוכר, לפני חודשיים וחצי התחלתי דיאטה במשקל 81.3 והיום הגעתי למצב בו אני שוקלת 71.. הבעיה היא שבזמן האחרון חלה אצלי ירידה חמורה במוטיבציה ובהתמדה - אני כמעט ולא הולכת לחדר כושר, אני אוכלת קרוב ל1200 קק"ל ביום ובשבוע וחצי האחרונים לא ירדתי במקל בכלל.. התופעה הזו נורא מתסכלת אותי ואני מפחדת שהיא תביא אותי למצב בו אנטוש את הדיאטה.. מה אפשר לעשות כדי לחזור לתלם?? תודה :):)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בהתמדה

הוספת תגובה

• שבוע טוב, סיוון

אהרון
    18/10/2008

מה היה קודם, הביצה או התרנגולת? את מאבדת את המוטיבציה בגלל שהפסקת לרזות או לא מרזה בגלל המוטיבציה? גם וגם, יש יחסי גומלין. ההפסקה בירידה היא תופעה נפוצה אחרי אי אילו קילוגרמים. אסור להתייאש כי אחרת זה הסוף ותחזרי מהר לנקוגת ההתחלה ומעבר לה. כפי שאמרתי לך בעבר, גם הרגלי האכילה שלך מקשים על התמדה. קשה להתמיד לאורך זמן ללא ירקות ופירות. בזמנו התעניינת על דיאטת חלבונים, כמה זמן התמדת, אם בכלל? את חייבת תזונה מאוזנת, זה יעזור לך להתמיד. לא פחות חשוב זה המשך הפעילות הגופנית בעיקר האירובית. בשביל זה לא צריך חדר כושר. נסי לעשות הליכות מהירות עם חברה בזמן שהשירות הצבאי מאפשר לך. זה יהיה פחות משעמם. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיוון

ד''ר רוני חרמון
    19/10/2008

דיאטה זה דרך חיים ולא מבצע חד פעמי. כל הזמן את צריכה להיות מודעת למה שאת אוכלת וזה כרוך בויתורים מרובים. עד שלא תביני שאת חייבת לאהוב את האוכל של הדיאטה והוא חייב להיות ברירת המחדל שלך בבחירה. לא תשתחררי מהמצב שבו את נתונה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו