תרופה להגברת התיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה להגברת התיאבון
    אבי תון
    23/10/2008

הבעייה אצל אישתי - גובהה 165 והיא שוקלת 50 ק"ג. אני חייב לציין שהיא לא אנורקסית - היא לא אוכלת ומקיאה ולא נמנעת מאכילה בגלל דאגה להשמנה. היא לא חושבת שהיא שמנה וההיפך הוא הנכון - היא מודאגת מהרזון, יודעת שזה מחליש אותה ומאוד רוצה להעלות במשקל. הבעייה שלה זה התיאבון שאין לה. היא פשוט לא רעבה וכך "שוכחת" לאכול כל היום. ישנם ימים בהם היא לא אוכלת כלל וימים שהיא מסתפקת בכריך בלבד. עד לא מזמן התרופה שלה היתה חשיש - עישנו על בסיס יומיומי וזה נתן לה את התיאבון הרצוי. משקלה היה 55-56 ק"ג והיא הרגישה ונראתה טוב, אכלה כמו כולם והכל טוב. אבל, אחרי שנים של עישון, החלטנו להפסיק עם ההרגל המגונה הזה. וב4 ימים שאנחנו לא מעשנים היא ירדה 4 ק"ג והבעיה חוזרת. היא פשוט לא אוכלת והטענה שלה היא שלאוכל "אין טעם" והוא דוחה אותה. (עם החשיש לאוכל יש טעם נפלא והיא הייתה ב"מנצ'יס" כל הזמן). עכשיו היא שוב סביב ה50 ק"ג והיא כחושה מתמיד. השאלה שלי האם יש תרופה להגברת התיאבון כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה להגברת התיאבון

הוספת תגובה

• מי יכניס את הפירסומת לתרופת השמנה?

אהרון
    23/10/2008

זה שערך ביקור קצר אצלנו לפני כמה זמן? .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג על מה אתה מדבר.

אבי תון
    23/10/2008

אני מעוניין בתשובה עיניינית ואין לי שום כוונה לפרסם דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו