מבקשת התייחסות מהדיאטניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת התייחסות מהדיאטניות
    שילי
    25/10/2008

אני בת 22,משקלי 62.5, עליתי 15 ק"ג בתקופת הצבא. גובהי 1.62 ומעוניינת להגיע למשקל של 57-58 ק"ג. התפריט שלי הולך פחות או יותר ככה (בלי הנשנושים שמתווספים לעתים..קרובות) בוקר: כוס פייבר 1 עם גביע יוגורט 1.5% ונסקפה המורכב מכפית נסקפה, סוכרזית אחת ורבע כוס חלב 1%. ביניים: פרי צהריים: סלט ירקות+כפית שמן זית, 3 קציצות הודו מבושלות או חזה עוף או 2 שיפודי פרגיות+ 2 תפו"א קטנים מבושלים או אפויים או בטטה אפויה או כוס פחמימה מבושלת. אחה"צ 1: 3 פתי בר או חטיף אנרגיה או חטיף חלבה לייט או חטיף שוקולד 92 קק"ל או 2 לחם קל עם ממרח או פסטרמה (אם רעבה) אחה"צ 2: פרי ערב: סלט ירקות+כפית שמן זית או 3 אגוזי מלך או כף אבוקדו+2 לחם קל+100 גר' קוטג' 3% + ביצה קשה (3 פעמים בשבוע). לילה: מעדן/גלידה דיאט או פרי בסופי שבוע אני אוכלת קצת יותר פחמימות.. נשנושים- ואוכלת פעמיים בשבוע עוגה או טוסט מ2 פרוסות לחם עם כף נוטלה או פרוזן יוגורט. פעילה גופנית: ספינינג בין פעם לפעמיים בשבוע, פעמיים הליכה של 45 דק' ופעמיים-3 חיטוב ועיצוב של 45 דק' כל שיעור. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על התפריט, כמה קלוריות יש בו? מה דעתכן על משקל היעד שלי? תודה ושבוע נפלא!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לליאור

ליטל סמואל-לוי
    25/10/2008

המשקל שאת נמצאת בו היום אינו נחשב "עודף" מבחינה בריאותית אך הוא בהחלט יותר נושק לגבול העליון התקין. אם את בעלת מבנה גוף צר-בינוני, משקל 57-58 ק"ג הוא משקל יעד מצוין עבורך, במיוחד שהיית שם לא מזמן.
    התפריט שאת אוכלת מאוזן ומכיל כ-1300 קק"ל. סביר להניח שעם הפעילות שאת עושה את תרדי יפה (זכרי - 1/2 ק"ג -1 ק"ג - לא יותר) ותגיעי למשקל היעד שלך.
    המשיכי ב"פינוק" השבועי וגווני מידי פעם את התפריט כדי שלא יימאס, והכי חשוב התמידי בפעילות הגופנית שאת עושה כי היא גם המפתח לשמירה על ההשגים בהמשך.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליטל,

שילי
    25/10/2008

תודה על המענה המהיר:) האם את מקבלת במרפאתך רק אנשים עם סוכרת? היכן נמצאת המרפאה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו