היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    דורין
    25/10/2008

בימי שישי אני אוכל קציצה ואורז .... רציתי לדעת כמה קלוריות יש בקציצה לא משנה מאיזה בשר היא והקציצה לא מטוגנת אבל היא מיתבשלת אם שמן והאם חייב להכין קציצה אם שמן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• עוד משו

דורין
    25/10/2008

כאילו חייב לבשל קציצה אם שמן לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורין יקרה

אור
    29/10/2008

בתור אחת שסובלת מהפרעת אכילה מעל לשנה , את נשמעת לי כבחורה שגם כן סובלת מהסוג הזה של הפרעת אכילה ...(ואני מבחינה בכך על פי השאלות, הדאגה מעלייה במשקל, הרצון העז לפעילות גופנית וכו' אותם תסמינים שאני מכירה אותם ממש מקרוב) בבקשה ממך שתפי מישהו בנושא הזה ומצאי עזרה אם את מרגישה צורך.. זאת לא בושה אני מוכנה לעזור אם תרצי.. <מקווה שלא נפגעת מהתגובה שלי.. זאת ממש לא כוונתי בכל אופן..>

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דורין

ד''ר רוני חרמון
    26/10/2008

100 גר' בשר כ- 150 קלוריות. הפורום אינו מקום לפירוט ערך קלורי. יש את זה ברשת .
    אופן ההכנה ומורכבות הקציצה הם שקובעים את כמות הקלוריות. קציצה יכולה להיות מעורבת עם לחם קמח ביצים וכו' ולכן אין אפשרות וזה לא המקום לשאלות מסוג זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו