חתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתונה
    כלה
    29/10/2008

שלום לכם אני בת 27 ואני מתחתנת בעוד כחודש. עד עכשיו הייתי בטוחה שאין לי סיבה להלחץ ואצליח להוריד 4 קילו ב-5 שבועות כיוון שלפני מספר שנים שעשיתי דיאטה הצלחתי להוריד יחסית מהר במשקל- אך לא כך הפעם... אני עושה פעילות ספורטיבית בחדר כושר- הליכה וריצה פעמיים בשבוע למשך 50 דקות אך טוחנת שוקולדים...וכמובן שלא מורידה כלום מה אתם ממליצים לאכול על מנת לרסן את הדחף למתוק!? וכמה קלוריות עלי לאכול על מנת להוריד בזמן לחתונה..? משקלי 69 וגובהי 1.73. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתונה

הוספת תגובה

• עזבי קלוריות, רק תזונה נכונה וספורט

אהרון
    29/10/2008

אם את רוצה קצב מוגבר במשך חודש, בהתחשב בנתונים שלך זה בהחלט אפשרי. אין פתרונות קסם לכמיהה למתוק. צריך לאכול נכון 4-6 פעמים ביום ולשתות הרבה מים. צמצמי את הפחמימות לחצי ומה שנשאר, רק בצורה המלאה בלבד. הרזיה ושוקולד כל יום לא הולכים ביחד. אכלי הרבה ירקות כמנה ראשונה של הארוחות העיקריות. גבינות רק 3% ובשר כמה שיותר רזה, רצוי להחליף בדג , המנעי מטיגון ושתיה משקאות ממותקים או דייאט וכמובן עוגות ודברי מאפה. במצב שלך, הפעילות האירובית תעשה את עיקר העבודה אם תעלי את המינון ל 90 דקות כל יום בעצימות בינונית. אם תעשי יותר, תרזי יותר מהר אבל אל תקזזי באוכל. בהצלחה ומזל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב לכלה

ד''ר רוני חרמון
    30/10/2008

אם החתונה חשובה לך תזרקי את כל הממתקים לחודש לא יקרה לך דבר.
    את צריכה לאכול הרבה פחות קלוריוןת ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 ושוב כפול 0.9 . תשתי 15 כוסות מים ליום. בהצלחה ומזל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו