טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם
אני בת 27 ואני מתחתנת בעוד כחודש.
עד עכשיו הייתי בטוחה שאין לי סיבה להלחץ ואצליח להוריד 4 קילו ב-5 שבועות כיוון שלפני מספר שנים שעשיתי דיאטה הצלחתי להוריד יחסית מהר במשקל- אך לא כך הפעם...
אני עושה פעילות ספורטיבית בחדר כושר- הליכה וריצה פעמיים בשבוע למשך 50 דקות אך טוחנת שוקולדים...וכמובן שלא מורידה כלום
מה אתם ממליצים לאכול על מנת לרסן את הדחף למתוק!? וכמה קלוריות עלי לאכול על מנת להוריד בזמן לחתונה..?
משקלי 69 וגובהי 1.73.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את רוצה קצב מוגבר במשך חודש, בהתחשב בנתונים שלך זה בהחלט אפשרי.
אין פתרונות קסם לכמיהה למתוק. צריך לאכול נכון 4-6 פעמים ביום ולשתות הרבה מים.
צמצמי את הפחמימות לחצי ומה שנשאר, רק בצורה המלאה בלבד. הרזיה ושוקולד כל יום לא הולכים ביחד. אכלי הרבה ירקות כמנה ראשונה של הארוחות העיקריות. גבינות רק 3% ובשר כמה שיותר רזה, רצוי להחליף בדג , המנעי מטיגון ושתיה משקאות ממותקים או דייאט וכמובן עוגות ודברי מאפה.
במצב שלך, הפעילות האירובית תעשה את עיקר העבודה אם תעלי את המינון ל 90 דקות כל יום בעצימות בינונית. אם תעשי יותר, תרזי יותר מהר אבל אל תקזזי באוכל.
בהצלחה ומזל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם החתונה חשובה לך תזרקי את כל הממתקים לחודש לא יקרה לך דבר. את צריכה לאכול הרבה פחות קלוריוןת ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 ושוב כפול 0.9 . תשתי 15 כוסות מים ליום. בהצלחה ומזל טוב
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד