שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורי
    01/11/2008

שלום אני בת 15 לפני כשנה וחצי ירדתי במשקל באופן דרסטי ןהגעתי למשקל של כ48 קילו בעקבות הפסקת המחזור הרופאת נוער אמרה לי שעלי לעלות כדי שיחזור המחור כיום אני שוקלת 51 ואני מרגישה ממש דבה הגובה שלי נ159.5 האם זה הגיוני שככה ארגיש ואיך אני לא אעלה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חסויה

ד''ר רוני חרמון
    02/11/2008

יש לך בעיה בחשיבה ואינך רואה את עצמך באור נכון. את יכולה לגרום לעצמך נזק בצורת ההסתכלות על עצמך ורצוי שתקבלי הכוונה מתאימה והסתכלות שונה על החיים ועל משקל ויופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה...

עדן
    30/05/2011

שלום אני בת 14.7 שוקלת 52 אחרי ששקלתי 57 הורדתי 5 קילו ע"י דיאטה עצמית שזה היה נורא! כי בהתחלה אני סתם אמרתי שאני יתחיל לחיות אורח חיים יותר בריא והתחלתי לקחת לחם קל לבית ספר וכו' אבל אז לאט לאט ירדתי וירדתי בכמות האוכל עד שהיגעתי ל800 קלוריות ליום. ואז התחלתי לספור ולרשום כל דבר שאני אוכלת ואם אכלתי יותר מ800 אז כאילו כבר הייתי בדיכאון. רוב התפריט שלי מורכב מירקות מרקים ובקושי 2 פרוסות לחם קל ופרי אחד ליום... אני עושה כל יום הליכה של שעה ו4 פעמים בשבוע חיטוב. ניפסק לי המחזור ואז ניבהלתי והתחלתי להעלות כל שבוע את כמות הקלוריות ב30 יותר כי אני פוחדת
    להשמין אתם יכולים בבקשה לעזור ולהגיד לי מה לעשות כדי לחזור לאכול נורמלי ולא להשמין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו