טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התחלתי את הדיאטה לפני כשבועיים . אני משתדלת לאכול מזונות בריאם כמו סלט ירקות + טונה (בשמן) מרק אפונה ,מרק ירקות ,בשר עוף בכמה וריאציות (מבושל), ללא משקאות מוגזים וצבעי מאכל, פרות טריים , הרבה מים, מעט פחממות של לחם \פתיתים\אורז\ 3-4 פעמים בשבוע כל פעם אחד מהם. שותה נס קפה כ-4 פעמים ביום עם כפית שטוחה סוכר. +לפעמים קפה שחור+כפית שטוחה של סוכר . "חילוף חומרים סביר ". פעילות גופנית (סטפר) . משתדלת לעשות פילאטיס עם הטלויזיה (20 דקות ).....פעילה יותר פיזית , מרגישה קלילה יותר אך חוץ מקילו אחד לא רואה שירד משהו.???? למרות שמרגישה בזרועות עור "רפויי" יותר (היה שומן עבה יותר).
מי יוכל להסביר לי למה לא רזיתי יותר מזה בתקופה הנ"ל???????
תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אירמה, מבינה את התיסכול שלך. אין דבר מעצבן יותר מי לשמור על מסגרת אוכל, לשתות מספיק, לעשות פעילות גופנית ולא לראות את התוצאות המקוות. ראשית, ירדת במשקל. זה לא "רק ק"ג", זה ק"ג שלם - 7700 קלוריות מינוס. ועכשיו, בואי ננסה לעשות קצת סדר. איך ירדת בעבר? האם הייתה איזו דיאטה שהורידה אוצתך טוב יותר? האם יש לך בעיה בבלוטה? אפשר לבדוק זאת בבדיקות דם. ואגב, אני מציעה לך לעלות ל=1200 קלוריות ביום. כשאוכלים פחות מידי (ו-1000 קלוריות זה מעט) הגוף מתייעל, מנצל כל קלוריה בצורה מקסימאלית, בקיצור, מתנגד לירידה. ציינת שאת אוכלת פירות, כמה? בכלל, אני מציעה לך גם לערוך יומני אכילה. אבל לרשום בזמן אמת, מדהים, כמה קלוריות "מתחבאות". והכי חשוב, היי סובלנית, ירדת ק"ג! קצב הירידה שונה מאחד לשני. באותו תפריט אחד יירד 2 ק"ג, האחר ק"ג והשלישי חצי ק"ג. החשוב הוא שכולם יורדים. רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד