טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוקלת 73
והגובה שלי 1.68 אני בעודף משקל רצייני
ואני לא מצליחה להפסיק לאכול בכמויות גדולות
ואני אוכלת הרבה לחם כמו טוסטים , כריכים ..
מה אני צריכה לעשות בשביל להרזותת ?
אני גם עושה לפעמים ספורט אבל זה לא עוזר לי
כי אני מאווד אוהבת לאכול הרבהה
תעזרוו ליי בבקשה אני מאוד הודה לכםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בחברה טובה, כל השמנים אוהבים לאכול אחרת לא היו באלה. האמת היא שמצבך אינו נורא אבל טוב לקחת את עצמך בידיים וטובה שעה אחת קודם. אני לא יודע מה הניסיון שלך בדיאטות ואם עד עכשיו הצלחת לרזות אבל את צריכה להיות מודעת שאין פתרונות קסם. צריך הרבה כוח רצון, מוטובציה וידע. הייתי מציע לך לגשת ליעוץ תזונתי משולב עם הדרכה לפעילות גופנית אפקטיבית וגם טיפול בצד הנפשי כי איאפשר להפריד בין גוף לנפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכול תלוי ברצון ובהחלטה שאת עושה. כלומר אם חשוב לך לרזות ולהראות טוב יותר מהסיפוק העצמי באכילת טוסט תצליחי . אם יותר חשוב לך לאכול את הטוסט לא תצליחי לרזות. את חייבת להחליט על סדר עדיפויות של הדברים החשובים לך באמת לדרג אותם וללכת לפי החלטתך. ברגע שההחלטה אמיתית הביצוע יהיה קל. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד