אני לא מצליחחה להרזווותתת !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מצליחחה להרזווותתת !
    ..........
    12/11/2008

אני שוקלת 73 והגובה שלי 1.68 אני בעודף משקל רצייני ואני לא מצליחה להפסיק לאכול בכמויות גדולות ואני אוכלת הרבה לחם כמו טוסטים , כריכים .. מה אני צריכה לעשות בשביל להרזותת ? אני גם עושה לפעמים ספורט אבל זה לא עוזר לי כי אני מאווד אוהבת לאכול הרבהה תעזרוו ליי בבקשה אני מאוד הודה לכםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשה אך אפשרי

אהרון
    13/11/2008

את בחברה טובה, כל השמנים אוהבים לאכול אחרת לא היו באלה. האמת היא שמצבך אינו נורא אבל
    טוב לקחת את עצמך בידיים וטובה שעה אחת קודם. אני לא יודע מה הניסיון שלך בדיאטות ואם עד עכשיו הצלחת לרזות אבל את צריכה להיות מודעת שאין פתרונות קסם. צריך הרבה כוח רצון, מוטובציה וידע. הייתי מציע לך לגשת ליעוץ תזונתי משולב עם הדרכה לפעילות גופנית אפקטיבית וגם טיפול בצד הנפשי כי איאפשר להפריד בין גוף לנפש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לרזות

ד''ר רוני חרמון
    16/11/2008

הכול תלוי ברצון ובהחלטה שאת עושה. כלומר אם חשוב לך לרזות ולהראות טוב יותר מהסיפוק העצמי באכילת טוסט תצליחי . אם יותר חשוב לך לאכול את הטוסט לא תצליחי לרזות. את חייבת להחליט על סדר עדיפויות של הדברים החשובים לך באמת לדרג אותם וללכת לפי החלטתך. ברגע שההחלטה אמיתית הביצוע יהיה קל. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו