טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי שתי שאלות
האם אם אני אוכל בסופי שבוע הרבה (מתקרב ל200) אני אשמין אם בשאר השבוע אני אוכל עד 1500 (בדרך כלל 1220) ועשה פעמיים בשבוע קפואירה די פעילה ואני בת 15 וגובה 160
האם אם אני עושה ספורט אני שורפת יותר קלוריות גם כשאני לא עושה
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יש לי שתי שאלות
האם אם אני אוכל בסופי שבוע הרבה (מתקרב ל200) אני אשמין אם בשאר השבוע אני אוכל עד 1500 (בדרך כלל 1220) ועשה פעמיים בשבוע קפואירה די פעילה ואני בת 15 וגובה 160
======בסדר גמור. אם את פעילה את יכולה אפילו יותר
האם אם אני עושה ספורט אני שורפת יותר קלוריות גם כשאני לא עושה
בתודה מראש
======אחרי פעילות אירובית , שורפים יותר עוד זמן מסויים (המשך תלוי בעצימות ואורך הפעילות)
אם כתוצאה מספורט מגדילים את מסת השרירים, שורפים יותר גם במנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומלץ להשקל פעם בשבוע ולהתאים את הערך הקלורי של התפריט (ממוצא שבועי) לפי המשקל הרצוי. כלומר אם את רוצה לשמור על המשקל לא צריך לשנות ואם רוצה לרדת צריך להוריד את הערך הקלורי ו\או להגדיל את הקף הפ"ג.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד