שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    חסויה
    14/11/2008

שלום יש לי שתי שאלות האם אם אני אוכל בסופי שבוע הרבה (מתקרב ל200) אני אשמין אם בשאר השבוע אני אוכל עד 1500 (בדרך כלל 1220) ועשה פעמיים בשבוע קפואירה די פעילה ואני בת 15 וגובה 160 האם אם אני עושה ספורט אני שורפת יותר קלוריות גם כשאני לא עושה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• תיקון

חסויה
    14/11/2008

התכוונתי 2000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

אהרון
    14/11/2008

שלום יש לי שתי שאלות האם אם אני אוכל בסופי שבוע הרבה (מתקרב ל200) אני אשמין אם בשאר השבוע אני אוכל עד 1500 (בדרך כלל 1220) ועשה פעמיים בשבוע קפואירה די פעילה ואני בת 15 וגובה 160 ======בסדר גמור. אם את פעילה את יכולה אפילו יותר האם אם אני עושה ספורט אני שורפת יותר קלוריות גם כשאני לא עושה בתודה מראש ======אחרי פעילות אירובית , שורפים יותר עוד זמן מסויים (המשך תלוי בעצימות ואורך הפעילות) אם כתוצאה מספורט מגדילים את מסת השרירים, שורפים יותר גם במנוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

חסויה
    15/11/2008

כשכתבתי שאני די פעילה התכוונתי שאני שותפת כלים מסתובבת וכאלה חוץ מהפעמיים בשבוע קפואירה ושיעור ספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך ובכל מקרה

אהרון
    15/11/2008

מומלץ להשקל פעם בשבוע ולהתאים את הערך הקלורי של התפריט (ממוצא שבועי) לפי המשקל הרצוי. כלומר אם את רוצה לשמור על המשקל לא צריך לשנות ואם רוצה לרדת צריך להוריד את הערך הקלורי ו\או להגדיל את הקף הפ"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו