טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בס"ד
שלום
אני בת 52 עובדת משעה 07:30 בבוקר עד 1עה 15:30
אני משתדלת לאכול אוכל בריא ולא שמן אך איני מצליחה להתמיד
אני גם עושה כושר בשעה 20:00 במכון כושר
כיצד עלי להתנהג ואיך להכין את ארוחותי לפי מה שרשמתי לעיל מה לאכול במשך היום
אשמח לתשובה
תודה רבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רבקה, האם הבעיה שאת יורדת לאט או שאינך מצליחה להתמיד? כן, כשמתגברים קשה יותר לרדת במשקל, אולם, זה אינו אומר שאי אפשר לרדת. הקצב הוא קצת איטי יותר. אני מברכת אותך שאת משתדלת לאכול בריא. אולם, לצערי, אכילה בריאה עדיין אינה ערובה לירידה במשקל. שימי לב לכמויות. יתכן וכמויות גדולות במקצת הן אלה שמאיטות את הירידה. הקפידי על שתייה מרובה והעיקר, להתאזר בהרבה סבלנות. אגב, אל תרדי מתחת ל-1200 קלוריות ביום. בפחות מזה אנחנו פשוט רעבים. בהצלחה, רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה לך אך רציתי יותר בפירוט מה ניתן לאכול עד שעה 16:00 בעבודה
ומה אני צריה לאכול משעה 16: ועד לאחר הכושר שאני עושה בשעה 20:00 האם מותר לאכול לפני , מתי ומה אחרי הכושר?
תודה
רבקה
מה הגובה והמשקל הנוכחי והקודם (לפני התחלת ההרזיה)? מתי התחלת דיאטה?
כתבי מה התפריט היומי שלך כולל הכמויות ואחזור אליך עם הצעות שפור. כמו כן תפרטי את הפעילות הגופנית.
המטרה היא ליצור מאזן אנרגיה שלילי. בעזרת הפרטים שתמסרי אוכל להעריך מה הגרעון הקלורי אם בכלל..
בס"ד
להלן פרטים על תכנית ההרזיה שלי:
אני בת 52 משתדלת מאד לאכול את ה- 1200 קלוריות רק שלפעמים בלילה קצת גונבת פה ושם.
אני גם אוהבת מתוק.
אני רשומה לקבוצת תמיכה.
אין לי בעיה עם אוכל אני אוהבת לאכול הכל.
אני רק רוצה הכוונה מכיוון שאני נמצאת 8 שעות בעבודה משרדית.
באה הביתה בשעה 16:00 אוכלת ארוחה חמה ולאחר מכן איני יודעת מה לאכול כי בשעה 20:00 אני הולכת מידי פעם לחדר כושר
בקיצור אני צריכה תפריט יומי שמתאים לתכנית העבודה שלי , לכושר ומה לאכול לפני ואחרי אימון
וכמה טיפים בזמן העבודה
אני צריכה לדעת בדיוק מה לאכול בבוקר, ומה לאכול עד שעה 16:00 ולאחר מכן
תודה
לא כל תפריט מתאים לכל אחד, לכן אני מבקש ממך לכתוב מה וכמה את אוכלת בכל ארוחה ולא רק באופן כללי. רק כך אוכל לראות מה אפשר לשפר.חשוב לדעת ממה מורכב האימון שלך, כמה זמן וכמה פעמים בשבוע.
בלי נתונים אלה וגם מה שביקשתי קודם (נתונים גופניים) לא אוכל לעזור.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד