ארוחת בוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחת בוקר
    ש
    20/11/2008

תוכלו בבקשה לתת לי כמה רעיונות בריאים ומזינים לארוחת בוקר? אני נורא בן אדם של ארוחת בוקר, לא מסוגלת להתחיל את היום בלעדיה.. אני נוהגת לאכול קערת ברנפלקס\אולבראן עם חלב... אבל בזמן האחרון זה כבר מתחיל להימאס לי ואני מחפשת גיוון.. ניסיתי פירות אבל זה לא מספיק משביע אותי...יש לי ימים ארוכים כך שאני כל היום חיה על סנדוויצ'ים אז לאכול לחם גם בבוקר לא ממש מהווה אופציה טובה עבורי.. וגם אין לי כוח לקום מוקדם בבוקר ולהתחיל לטרוח ולהכין.. אני יודעת שיש לי הרבה הגבלות... האם יש לכם, המומחים, הצעות כלשהן עבורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת בוקר

הוספת תגובה

• הצעות

מריה
    20/11/2008

דייסת שיבולת שועל- אפשר להוסיף קינמון, צימוקים, אגוזים- מצויין לחורף יוגורט + פירות וגרנולה אני אוהבת קצת גבינה קשה ויוגורט עם כוס קפה תמיד יש אפשרות של חביתה וירקות או פתית/קרקרים עם קוטג' וירקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

ד''ר רוני חרמון
    23/11/2008

את יכולה לאכול כל מה שאת חפצה ואוהבת בבוקר ובתנאי שתיקחי את זה בחשבון הקלוריות היומי שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו