טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בת 25 שוקלת 76 וגובהי 1.58 אנ י סטודנטית שנה ג'.
אני כל הזמן רואה בטלויזיה מפורסמות שמצליחות לרדת הרבה במשקלן תוך זמן קצר ונהפכות להיות ברבורות יפות. נינט טייב, נועה תישבי ועוד.
אני לעומתן לא מצליחה, אני עושה ספורט יום כן יום לא.... והייתה תקופה שאף הלכתי לדיאטן של קופ"ח אך לצערי לא הצלחתי לאורך זמן בדיאטה אותה הוא תיכנן לי מאחר והתפריט לא תמיד היה תואם לאורח החיים שלי והיה קשה מאוד למצוא תורים בצורה מסודרת.
היו תקופות של כמה שבועות ללא מפגש עד התור הבא בשל צפיפות.
אני באמת רוצה לרדת....ואני רואה שזה אפשרי.
הבעיה שלי שאין לי כסף למאמן כושר צמוד או לחילופין לדיאטן צמוד.
מה עושים? האם יש קבוצות או דיאטנים שעוזרים במקרים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עם עודף המשקל שלך ועם הידע שבכל זאת צברת במפגשים עם הדיאטנ(ית) של ק"ח אפשר לראות
תוצאות גם ללא לווי צמוד. צריך רק דבקות במטרה וכוח רצון. לא תמצאי סדנאות תמיכה ללא תשלום
אבל נסי להעזר בפורומים לתמיכה בדיאטה כולל באתר הזה. גם הפורום בו את קוראת את ההודעה
תקבלי תשובות לכל שאילה בנושא. זכרי, הנטל העיקרי רובץ עליך, אחרים יכולים רק ליעץ אבל לא לפעול במקומך.
אני מציע לך פעילות גופנית אירובית 90 דקות ביום ופעילות אנאירובית 2-3 פעמים בשבוע בנוסף לתזונה שלימדו אותך במפגשים המוזכרים. אם התפריטים לא מתאימים לאורח החיים שלך, נסי להתאים אותם בעצמך, העיקר לשמור על המסגרת הקלורית היומית ועל האיזון בין אבות המזון והמרכיבים התזונתיים. תני דוגמה של תפריט, צייני מה לא מתאים ולמה, ואנסה לתת לך הצעה אלטרנטיבית. חשוב לדעת שבסופו של דבר מה שירזה אותך זה מאזן אנרגיה שלילי אבל חשוב לאמץ
הרגלי תזונה נכונה ולבצעה פ"ג יום יומית לא רק בזמן ההרזיה. זכרי שהשמירה יותר קשה מההרזיה
ולו רק בגלל שאיננה מוגבלת בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה לרצות מספיק להיות יותר רזה בכדי שתחליט לעשות דיאטה ברצינות. תעשי 3 דברים. תוכלי כמות קלוריות יומית קצת פחות מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך ב- 24 ושוב תכפילי ב- 0.9 . תשתי 15 כוסות מים ליום ולבסוף תצעדי 3-5 פעמים בשבוע 5 ק"מ בשעה אחת. זה ממש לא מהר. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד