כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום
    מיכאל פורמנוב
    28/11/2008

שלום לאחרונה הרזתי ב כ 16 קילו. (הרזתי בעצמי) אני מטר שישים ואני שוקל כ 51 קילו. כמו כן אני בן 16. השאלה שלי כמה קלוריות אליי לאכול ביום כדאי להשאר במשקל הנ"ל, לא לעלות ולא לרדת? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום מיכאל

ליטל סמואל-לוי
    28/11/2008

בנים בגילך אמורים לאכול באופן תיאורטי כ-2,200 קק"ל. אולם זה מאוד תלוי גם במידת הפעילות היומית , בשלב ההתפתחות, בכמות הקלוריות שאתה אוכל עכשיו ועוד.
    ישנן שתי דרכים לעצור את הירידה ולשמור על המשקל- אחת היא בניסוי וטעיה, כלומר להמשיך לשמור על תזונה בריאה ולעלות באופן הדרגתי את הצריכה הקלורית (להוסיף כל פעם משהו- רצוי לא משומנים ומתוקים), במקביל להמשיך להשקל מידי שבוע ולראות שהירידה במשקל נעצרת ושאין חלילה עלייה. הדרך השניה היא לעבור בדיקה של קצב חילוף חומרים ולהתאים באופן אישי ומדויק יותר תוכנית תזונה לשמירה לפי השריפה הקלורית היומית.
    בכל מקרה, כלל חשוב שתמיד עובד - לשמור על השינויים המשמעותיים שעשית בתזונה שלך ולהפוך אותם להרגלים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו