איזה באסה .. :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה באסה .. :(
    שני
    29/11/2008

עליתי 2 קילו אחרי שנה שאני באותו משקל , הייתה לי תקופה לחוצה ולא שמתי לב כל כך לאוכל ואכלתי שטויות עכשיו אני שוקלת 63 במקום 61 מבאס ביותר :( מחר חוזרת לשגרה ... אהרון מה קורה ? זאת אני :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה באסה .. :(

הוספת תגובה

• ושלא יחשבו שאני עושה סיפור

שני
    29/11/2008

מ2 קילו , כי אצלי 2 קילו מורגש בבגדים (הגובה שלי הוא 1.70 )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני, ידידתי

אהרון
    29/11/2008

אין צורך להציג את עצמך, אני זיהיתי אותך לפני שהגעתי לשורה האחרונה. אם הידע שצברת, המודעות והמוטיבציה שלך, אני לא דואג וגם לך אין סיבה להכנס ללחץ (רק קצת). לו יכולת לעשות פ"ג הייתי ממליץ לך להזיע קצת אבל גם בלי אפשר. נסי שבועים של הפרדת מזונות בתפריט עשיר בחלבונים (לא רק!) ותראי תוצאות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

שני
    30/11/2008

חזרתי היום למסלול , ואני מרגישה מצויין תמיד מהיום הראשון אני מרגישה כבר כאילו רזיתי חח למרות שברור לי שלא פשוט ההרגשה היא שונה אחרי שאכלתי כל החודש מה שהתחשק לי :D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו