שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דורין
    29/11/2008

אני אוכלת המון ירקות ביום .. אומרים שירקות לא משמין ........... אבל אני אוכלמת המון המון ירקות אם זה יכול להשמין באישהו שלב ,?ודרך אגב אני בדיאטה של 1000 קלוריות ליום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הכול משמין

אהרון
    30/11/2008

כל מה שאוכלים מוסיף קלוריות, זה עיניין של כמות. אני לא יודע מה זה בשבילך "המון". קילו ירקות חיים (לא שורש) מוסיפים בממוצע 200 קלוריות. אם את אוכלת אפילו 2 ק"ג ביום זה , 400 קלוריות שיחסית לנפח, הרגשת השובע והערך התזונתי זה לא הרבה. דיאטה של 1000 קק"ל ליום זה מעט מדי אם את לא קטנת מימדים במיוחד. עדיף לאכול יותר ולשרוף יותר על ידי פעילות גופנית. זה ימנע ירידה בקצב חילוף החומרים שתוביל להשמנה עתידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דורין

ד''ר רוני חרמון
    01/12/2008

את צריכה לקחת בחשבון הקלוריות היומי שלך גם את כל הירקות הכול נספר. נכון שבירקות אין הרבה קלוריות ואפשר לכן לאכול יותר אבל בכול זאת צריך תמיד להתחשבן. יש לקחת בחשבון שיש גם ירקות עתירי קלוריות כמו תירס אפונה תפוח אדמה סלק זיתים וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו