שאלה בקשר לפנילאנין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לפנילאנין.
    אדם
    18/07/2007

שלום לכם,

יש לי שאלה בקשר לחומר פנילאנין שראיתי שקיים בדיאט ספריט דיאט קולה והרבה משקאות דיאט שעברתי על המרכיבים שלהם הוא מופיע כאשר קראתי על הפנילאנין בויקיפדיה היה רשום משהו בנוגע למחלות תורשתיות ופיגור שכלי שקצת הלחיץ אותי מישהו יכול להסביר לי האם יש סיכון במשקאות האלו שמכילים את הפנילאנין

תודה מראש,
    אדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לפנילאנין.

הוספת תגובה

• פנילאלנין

ד''ר רוני חרמון
    18/07/2007

יש אנשים שאסור להם להשתמש בחומר זה חולים הסובלים מפניל קטנוריה וזה לא את ולכן אל תדאגי אבל זיכרי שכמות מאל המותר של אספרטיים יכול לגרום לנזקים כבדים לא לעבור את הוראות היצרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ובקשה בנושא

אדם
    19/07/2007

תודה שענית אבל יש לי עוד שאלה ובקשה
    אממ אשמח אם פעם הבאה תפני אלי בלשון זכר (לא שנפגעתי או משהו חח)
    ואיפה בדיוק רשום כמה ספרייט מותר לשתות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ובקשה

מוניקה קרן
    20/07/2007

שלום אדם,

על תוויות המזון או המשקה, רשומה הודעה בנוסח של " המשקה מכיל... אין לצרוך יותר מ-40 מ"ג אספרטיים לק"ג משקל גוף..."

עליך לחשב בעצמך כמה אתה שותה, כמה ממתיק מלאכותי זה מכיל. כדאי לקחת בחשבון שלעיתים אנשים צורכים עוד מוצרים דיאטטיים המכילים את אותם ממתיקים ולהוסיף את כולם לתחשיב.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו