חודש וחצי לאחר לידה ומניקה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש וחצי לאחר לידה ומניקה...
    שני
    18/07/2007

לאחר הורדת כ 10 ק"ג אני ממש תקועה במשקל למרות שמירה לא מאוד קפדנית כי אני מניקה -אך אכילה נכונה אני לא יורדת.... ,האם ייתכן שעם הנקה ששורפת כ 500 קלוריות והקפדה על תזונה לא ארד במשקל? לא אוכלת יותר מ 1,600 קלורית ,ביום-תפריט מגוון כמעט ללא פחממות "לבנות"...פירות (במקום שטויות) ולחם קל מחיטה מלאה למשל:
    בוקר:נס 3% שומן בחלב+סוכרזית או כפית סוכר

ביניים:יוגורט ביו או מעדן עם פרי עד 3% שומן
    או קערת קורנפלקס חיטה מלאה-"פיטנס" עם כוס חלב-3%

צהריים:חלבון+ירקות+שמן בסלט או 4 לחם קל חיטה מלאה עם חומוס ופסטרמה דלת שומן

ביניים קפה כמו בבוקר
    2 פירות ולפעמים חוטאת בעוגייה או בייגלה עם הקפה

ערב
    ביצה,ירקות לחם קלעד 3 פרוסות וגבינות עד 5%
    אבטיח-עד 2 פלחים

שוב אציין שאני מניקה ושייש ימים שאני אוכלת פות מיד אני מרגישה התמעטות בחלב...השאלה איך ממשיכה לרדת ויוצאת מה"תקיעות" ועדיין שומרת על תזונה נאותה....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חודש וחצי לאחר לידה

מוניקה קרן
    18/07/2007

שלום קרן,

את אוכלת יפה מאוד והצלחת לרדת במשקל 10 ק"ג שזה מצוין.

בתקופת ההנקה, עדיין רמות ההורמונים בגוף גבוהות ולכן יכולה להיות "התקעות" במשקל והאטת או הפסקת ההרזיה. אל תישכחי שהגוף אוגר שומנים באופן מכוון לתקופה זו.

אל תתיאשי. איני ממליצה לך להפחית את כמות הקלוריות שאת צורכת. ההנקה היא חשובה ובריאה לך ולתינוק, גם אם פירושו שאולי תצטרכי להמתין עוד כמה חודשים כדי להמשיך ולרדת במשקל.

שתי המלצות לי אלייך:
    1. להקפיד על שתיית מים מרובה. גם ישמור על יצור חלב נאות וגם עשוי לקדם ירידה במשקל.
    2. להוסיף פעילות קלה כמו הליכה לסדר היום שלך, כדי להגביר הוצאה אנרגתית נוספת.

בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו