האם יכול להיות שינויי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות שינויי
    ליאל
    10/12/2008

עד לפני 5 שנים הייתי בחורה מלאה ,אפילו מלאה מאוד ,170 על 74 כיום אני 170 על 52 ק"ג שמרתי על משקלי ע"י אכילה דיאטתית כיום אני מרגישה שאני אוכלת ממש המון ,אומנם אוכל בריא כזה אהל המון ,השאלה שלי היא אם יש סיכויי שהמטבוליזם משתנה ואז נעלמת הנטייה להשמנה ,האם קיים דבר כזה ? אני יכתוב מב אכלתי אתמול לדוג" בוקר:שקית אוכל מלאה פופקורן ללא שמן בנוסך 2 עגבניות ומלפפון עם 3 כפות גבינה 5% 2 סוכריות ללא סוכר צהריים :דג סלומון קטן עם שמן בתנור ,סלט ירקות ממלפפונים ועגבניות ,2 פרוסות לחם קל ,כף וחצי טחינה ,כרוב מבושל ,2 תפוחים ,4 קוביות שוקולד חלב ערב :כוס וחצי אורז מלא ללא שמן , 3 כפות גבינה לבנה 5% ,חביתה ללא שמן ,סלט ירקות , יש לציין שאני שותה נס עם מעט חלב 3% פעמיים ביום עושה קצת ספוט לא משתגעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יכול להיות שינויי

הוספת תגובה

• שלום ליאל

ד''ר רוני חרמון
    10/12/2008

אם את מוציאה הרבה קל' בספורט וכו' במשך היום יכול להיות שאת מאוזנת. כעיקרון ככול שמתבגרים חילוף החומרים יורד וחייבים לאכול פחות או לעשות יותר ספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו