ליטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליטל
    ליאל
    11/12/2008

אני בד"כ סופרת קלוריות ,אני לא חושבת שתמיד זה יוצא מדוייר אבל אני ממש משתדלת כי אני יודעת בערך כמה קלוריות יש בכל מאכל אתמול חרגתי ב-150 קל' יותר ממה שאני אוכלת כל יום ,(מדובר ב-3 תפוחים קטנים ) אותו יום עשיתי אירובי חצי שעה ו-10 דק' הליכה השאלה שלי היא ,האם יכולה להיות השמנה ממצב כזה ? האם ביום שלמחורת אני אמורה להחסיר את אותם 150 קל' או שהגוף יווסת אותם ? אני ממש מודאגת כ אני לא רוצה להגיע למצב של השמנה ,הדרך חזרה מאוד קלה ואני לא עושה לעצמי הנחות אשמח אם תעני לי בפרטנות לגבי מצבים שכאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליטל

הוספת תגובה

• הי ליטל

ד''ר רוני חרמון
    11/12/2008

בסך הכול צריך לשמור על מאזן אנרגתי בכדי לשמור על המשקל. בכדי לרדת במשקל המאזן צריך להיות שלילי וביכדי לעלות חיובי. מה שחשוב הוא שזקוקים לפרק זמן מסויים של מספר ימים בכדי להזיז את התהליך כך שחריגה בודדת במצב של משקל יציב לאורך זמן לא תשפיע רבות. בכול מקרה רצוי תמיד לקזז ולשמור על יציבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו