הורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל
    שרון
    11/12/2008

אני בת 38, לאחר 4 לידות. גובהי 163 ואני שוקלת 74. הלידה האחרונה היתה לפני 4 שנים בניתוח קיסרי. כל הריון לווה בעליה של 35 ק"ג שאותם ירדתי והגעתי למשקל הרצוי אך הלידה האחרונה הותירה בי עודף משקל שעד היום איני מצליחה לרדת. השומן מתרכז אצלי בבטן. שאני רואה שהיא ממש "בצקית". אני מתעמלת פעמיים בשבוע וכן עושה הליכות 4 פעמים בשבוע 50 דקות אך אני גם אוכלת. לא מצליחה לשמור על תזונה נכונה. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי אוכלת סתם , ללא קשר לרעב. אני מאוד רוצה לרדת במשקל וחולמת על ירידה של 10 ק"ג . אשמח לקבל ייעוץ, חוות דעת או כל דבר אחר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה במשקל

הוספת תגובה

• שלום שרון

ד''ר רוני חרמון
    11/12/2008

דיאטה צריך לדעת לעשות ולכן את חייבת לקבל יעוץ. יש שיטות דיאטה מצויינות אבל עם כל זאות צריך להתמיד למשך זמן ממושך. ללא דיאטה ממושכת של לפחות 3 חודשים זה לא יקרה. כמובן שברצון אטפל בך כהתחלה צמצמי את כמות האוכל בהתאם לתצרוכת היומית הרצויה, תשתי 15 כוסות מים ותצעדי שעה ולא 50 ד'. אשמח לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו