טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. אני בת 15 שוקלת 58 1.60 גובה
התפריט שלי:
כיוון שאיני ממסוגלת לאכול בבוקר[כמובן שכן,אבל אין את הרעב..,ניסיתי לאכול ארוחות בוקר אבל
הרגשתי שזה רק מוסיף ואני נשארת רעבה במילא בהמשך היום,ואוכלת כרגיל ..]
אז בבית הספר בסביבות 11 אני אוכלת פרוסה,[יש לנו קפיטריה אז יש שמה סנדוויץ ביצה בינוני לכיוון קטן .. ]בהמשך היום עד 3-4 בצהרים חצי תפוח,קלמנטינה,גמבה ומלפפון
כשאני מגיעה הביתה אני אוכלת סלט+שניצל או כף אורז מלא או עוף בתנור[כמובן בכמות ] או מרק עוף וכו' וכו' - זה תלוי במה שאמא מכינה ..
בערב סביבות 7-8 אני שותה נס קפה עם ביסקוויט..טיפה יותר מאוחר שוב-קצת פירות, תפוז ומלפפון וכדומה ..
כפי שאתה רואה התפריט שלי לא ממש קבוע,זה תלוי.. אבל בכ"ז אני משתדלת לאכול כמה שפחות ובכ"ז לא להרעיב את עצמי ..ממש מדי פעם אני מתפתה למתוקים,אוכלים סביבי בבית ספר ובבית הרבה מתוקים ,ובכ"ז זה קשה .. איך אני יכולה למנוע את זה?
רציתי לשאול איך התפריט,ובכלל אם אתה יכול להמליץ לי על אחד טוב ומפורט (:
בדרך אגב,יש איזשהו תחליף לפרוסה בבית ספר?משהו שישביע אותי ?.
תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
משקלך בסדר, את צריכה לאכול יותר מאוזן סה"כ את בסדר אם תוסיפי פעילות גופנית שעה ליום פעמיים בשבוע מצבך יישתפר. כמו כן תנסי לגוון את האוכל ולאכול כל יום משהו שונה. תחליף ללחם יכול להיות לחם קל במינון כפול או פרכיות אורז. יש להמנע לגמרי ממתוקים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סליחה שאני אומרת לך את זה ככה,אבל לאחד שמנהל אתה פורום התשובה הזאת לא מתקבלת בכלל
הילדה הזאת יכולה להגיע לחסרים תזונתיים ! במיוחד בגילה הצעיר
כף אורז ?!?!
תראי איזה אכילה לא מסודרת לא מגוונת ודלה בקלוריות
אנא אני ממליצה לך על 3 ארוחות מסודרות-בוקר,צהורים וערב + שתים או שלוש ארוחות ביינים שהן כוללות ארוחות קלות בין 100 ל-150 קלוריות לדוגמא (פרי ומעדן) יוגורט למשל.
בארוחת בוקר את יכולה למשל שתי פרוסות לחם עם 4 כפות גבינה וירקות
בארוחת בצפר חטיף אנרגי ופרי או לחמניה קטנה עם חומוס\אבוקדו\פסטרמה\ביצה מה שתמחשק לך.
שאת מגיע לבית לאכול ארוחה מסודרת ושמביעה הכוללת כוס פחממה(קוסקוס\אורז) מה שנוח לך+מנה של חלבון לדוגמא חזה עוף...+מנת שמן שזה(שמןת זית\טחינה\3 אגוזי מלך)
ביניים:פרי לדוגמא.
בערב.חלמניה מקמח מלא +ביצה\טונה+שמן זית(כפית רק ! ) +סלט ירקות עשיר בכל הצבעים...
בלילה אם באלך את יכולה לקחת לך מעדן עם פרי נוסף
אם מתחשק לך משהו ממש מתוק את יכולה להתפנק לך בשתי קוביות שוקולד מריר אבל,או לדוגמא פרוסה של לחם קל עם ממרח שכבה דקה
תעשי המון ספורט
תקפידי לשתות המון מים
וככה תרזי !
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד