בעיה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה..
    סיוון
    20/12/2008

היי, לא כתבתי פה הרבה זמן, לא יודעת אם עוד זוכרים אותי.. בכל אופן, נקלעתי לבעיה ואני ממש צריכה את עזרתכם בחודשיים האחרונים ירדה לי המוטיבצתיה לגמרי.. אני מוצאת את עצמי עדיין לא אוכלת בכל שעות היום אבל בלילה כן אוכלת המון וגם דברים שאסור ובגלל עומס בצבא או תירוצים כאלה ואחרים לא ביקרתי בחדר כושר למעלה משבועיים לא ירדתי במשקל כבר חודש וחצי וזה מתסכל אותי, אני מפחדת להעלות את 11 הקילוגרמים שהורדתי חזרה.. מה עושים במטרה לחזור למסלול, להתאמן כל יום ולרזות? תודה תודה תודה והמשך שבת מפנקת :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה..

הוספת תגובה

• סיוון, ברוך שובך לפורום

אהרון
    20/12/2008

לפני 2-3 חודשים התלוננת על עצירה בהרזיה וקיבלת כמה הנחיות.האם מדובר על אותה הפסקה? לצערי אין לי פתרונות קסם. כפי שאמרתי בעבר סוג התזונה שלך מקשה על התמדה בהרזיה. למי שלא אוכל ירקות וגם אין לא כוח הרצון להכריח את עצמו, קשה לרזות. מה עוד שגם בשר את לא אוכלת. את גם דיווחת שאוכלת רק פעמיים ביום, שיטה שלא מיטיבה עם ההרזיה ואת רואה בעצמך שזה גורם לבולמוס אכילה בשעות מאוחרות ובלילה. לגבי חדר הכושר, במסגרת צבאית אפשר גם בלעדיו. הליכה מהירה\ריצה בחוץ ותרגילים מסויימים בחדר יעשו את העבודה. אני מצטט את עצמי מתשובה קודמת: "מה היה קודם, הביצה או התרנגולת? את איבדת את המוטיבציה בגלל שלא מרזה יותר או הפסקת לרזות בגלל ירידה במוטיבציה? גם וגם." אפשר לראות את מחצית המלאה של הכוס , טוב לפחות שאת לא משמינה בינתיים. הבעיה היא שבסופו של דבר אם לא מרזים, משמינים, לכן חשוב לחזור לעצמך, לדפדף אחורה בפורום ולקרוא מחדש את ההנחיות שקיבלת מכמה מקורות, רשמי מה וכמה את אוכלת כל יום ואנסה לכוון אותך. טוב לפחות שאת לא מגזימה במתוקים ומשקאות מלבד מים, כפי שכתבת בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו