טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי כמה שאלות..
1. כמה קלוריות כיל ספינג' אחד בגודל רגיל, מטוגן כמובן.
2. היה לי את הקטע של "להרזות למרות שלא צריך" ואכלתי כ1200 קלוריות עד שהגעתי למצב של 900-800 וירדתי בסה"כ 3-4קילו, מ47 ל44-43, על גובה גבוה יחסית לנערה( קצת יותר מ1.65).
בסוף הגעתי לדיאטנית, אחרי אימוים מצד אימה עליתי... לא רציתי אבל הגוף רצה.. אין יותר אוכל דיאטטי והגעתי למצב של כ1200 קלוריות ביום, לפעמים באירועים 1400-1500 וכשאין לי זמן ואני אוכלת פחות אז 1000-1100 קלוריות ליום. בהתחלה עליתי והגעתי ל48 ונעצרתי שם. שמחתי, לא רציתי יותר. אחרי שחזרתי מאילת ואכלתי שם הרבה לא עליתי. אבל קרה, והיא במסעדה ואחרי כמה זמן משקלי עמד על 50.. כיום הוא 50 אבל אני מפחדת שהוא ימשיך להעלות! במסעדה לא אכלתי יותר מדי, ואני כל יום אוכלת כ1200 קלוריות או במקרים חריגים 1500 ואף פעם לא חורגת, אז איך יכול להיות שאני עליתי ונראה לי שממשיכה להעלות? אני נערה בת 15 דרך אגב..
האם יכול להיות ש1200 זה קצת מדי, כי קרה לי פעם שאכלתי יותר מ1500 קלוריות, ובאילת היה בכלל העגתי ל2000 ולא עליתי, וכשאני אוכלת כ1200 אני עולה.. למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. 500, אבל מזל שהחג נגמר.
2. מצבך טוב ואם תעלי עוד כמה קילו יהיה מצויין. את לא צריכה להתעסק בספירת קלוריות אלא לאכול אוכל בריא: הרבה ירקות, פירות, עמילנים מלאים, גבינות רזות, בשר רזה (לא מטוגן), דגים, קיטניות, שומנים איכותיים מן הצומח. כמובן שגם פעילות גופנית חשובה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד