בצקיסטית =[[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקיסטית =[[
    לי
    26/12/2008

היי לכם , הרבה פעמים כתבתי לכם ועניתם לי וזה דיי עזר ..אז תודה =]] אוקי: אני ב-16 משקל 69 ומבנה גוף רחב, רגליים רחבות (ירשתי מאימא) וצדדים באופן בולט במיוחד . התפריט שלי הוא : בוקר - כלום , תפוח צהריים- סלט, קטניות(אורז, תפוח אדמה , קוסקוס , פתיתים,ספגטי),מנת עוף/שניאצל ערב - לחם על שוקולד. אוקיי בעייתי היא שאני בצקיסטית!!! ונוטה למתוק אני יכולה להגיעע ל-8 פרוסות לחם רגיל עם שוקולד או ל-2 פיתות. מה עליי לעשות???? תודה מראש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקיסטית =[[

הוספת תגובה

• שלום לי

ד''ר רוני חרמון
    27/12/2008

אי קסמים בכדי להצליח צריך להשתנות, אם את יכולה לשנות את הרגלייך ואהבותיך טוב אם לא תפני ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לא מאוזן ולא בריא

אהרון
    27/12/2008

שפע של ירקות מגווונים, גבינות רזות, פירות, וויתור על שניצל מטוגנים ושוקולד, בלווי פעילות גופנית ומנה גדושה של כוח רצון ומשמעת עצמית יעבירו את התשוקה לבצקים. שלוש ארוחות ביום לא מספיק, צריך גם ארוחות ביניים קלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מצרפים את האהרון למומחים?

לי
    29/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו