קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות
    לולי
    29/12/2008

כמה קלוריות יש בפפתריט הזה? בוקר: אקטימל+תפוח עץ ירוק גדול+8 קוביות שוקולד חלב עם עדשים+סוכריה על מקל ביניים:4 פרוסות לחם קל +קוטג' 3% ומלפפון ירוק גדול+6 מסטיק בזוקה+שזיף צהריים-עוף במרק+בצל במרק+קישוא+12 כפות אורז לבן+3 כפות אפונה+3 כפות עדשים+צלחת עמוסה בירקות(מלא גמבות מלפפון עבגניה בצל שום כרוב עם מיץ לימון ומלח ותבלינים מעל)+12 זיתים ביניים-מעדן 3% של קרלו בטעם שוקולדואח"כ פרוסת חלה עם המבורגר(של טבעול מן הצומח)+כף חומוס ערב-ביצה+ירקות+2 כפות טחינה לילה-חלווה בערך 100 גרם לפעמים יותר(מכורה!!)+15-20 ענבים אדומים... כמה קלוריות יש פה בקשהה אני חייבת לדעעת והאם אפשר להשמין מתרפיט כזה אם לא עושים ספורט??אני מפחדת שהבטן שלי תגדל יותר ממה שהיא ד.א אני בת 16 ולא עושה ספורט ורזיתי 12 קילו ועכשיו עליתי 4 קילו ואני שוקלת 49

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות

הוספת תגובה

• הי לולי

ליטל סמואל-לוי
    29/12/2008

את עלולה להשמין מתפריט כזה משום שיש בו עודף קלוריות מסוכרים פשוטים (בארוחת בוקר ובלילה). אני לא יודעת מהו המשקל הרצוי עבורך כי לא ציינת את גובהך. בכל מקרה רצוי להפחית מהמאכלים העשירים בסוכרים כמו שוקולד, סוכריות, מעדנים ממותקים, מסטיקים עם בזוקה וחלבה. אולי תנסי להגביל ולבחור לך אחד- שניים ביום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפחות 3000

אהרון
    29/12/2008

יש לצפות לקצב השמנה של לפחות 5 ק"ג לחודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו