כמה קלוריות יש בת]פריט הזה..:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות יש בת]פריט הזה..:
    לאה
    30/12/2008

בוקר-אקטימל ביניים-2 פרוסות לחם קל +קוטג' 1%+מלפפון+תפוח ירוק גדול צהריים-המבורגר של טבעול/פרגית/טונה בשמן/שניצל בציפוי בתנוק/עוף במרק עם קישור ובצל+אנטיפסטי(הרבה גמבות מלפפון עגבניה בצל כרוב שום )+10זיתים גדולים+כוס של אורז(לפני בישול)+4 כפות אפונה. ביניים-5 ענבים אדומים גדולים+פרוסת לחם קל +חצי אבוקדו ערב-מעדן שוקולד 0% שומן +חתיכת חלה קטנה לילה-חבילת מסטיק של אורביט(20 מסטיקים קטנים)+מרק שעועית+3 כפות אורז כמה קלוריות? והאם אני יכולה להשמין אני שוקלת 49 וגובה 1.55 אחרי שירדתי 12 קילו ועליתי 4 אני בת 16 יש לי בטןן ממשש גדולה שגם ככה מפריעה לי ועושה לי רעע ואני רואה אותה גודלת בכל יום אני עושה פעמיים בשבוע אירובי או שיעור דינאמי במשך חצי שעה כמה אני יכולה לעלות מזה?האם הבטן תגדל יותר?וכמה קלוריות יש פה? מה לשנות?. תודה מראש לולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיפור התפריט של לולי\לאה

אהרון
    30/12/2008

בוקר-אקטימל ביניים-2 פרוסות לחם קל +קוטג' 1%+מלפפון+תפוח ירוק גדול *****לחם קל צריך להיות מלא. צהריים-המבורגר של טבעול/פרגית/טונה בשמן/שניצל בציפוי בתנוק/עוף במרק עם קישור ובצל+אנטיפסטי(הרבה גמבות מלפפון עגבניה בצל כרוב שום )+10זיתים גדולים+כוס של אורז(לפני בישול)+4 כפות אפונה. *****בלי המבורגר ושניצל, בלי אורז וזיתים. העוף בלי עור והטונה בלי שמן. ביניים-5 ענבים אדומים גדולים+פרוסת לחם קל +חצי אבוקדו ****בלי אבוקדו ערב-מעדן שוקולד 0% שומן +חתיכת חלה קטנה ****לבן 1.5% במקום המעדן. לילה-חבילת מסטיק של אורביט(20 מסטיקים קטנים)+מרק שעועית+3 כפות אורז *****בלי מסטיק, האורז מלא. כמה קלוריות? *****אחרי השינוים 1200-1400 קלוריות והאם אני יכולה להשמין ****כן, אם לא תעשי מספיק ספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתפריט כזה לא עולים במשקל...

לינה
    30/12/2008

ממש לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורטט?

לאה
    31/12/2008

פעמיים בשבוע אירובי/דינאמי/מתחיחות במשך 30 דקות+כל יום 10 קומות לעלות במדרגות+כפיפות בטן קטנות(כיווצים) 3 סטים כל סט 10 כיווצים קטנים.. זה מספיקק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט

אהרון
    31/12/2008

השקלי פעם בשבוע ולפי זה תקבעי מה המינון הנכון לשמירת המשקל תוך התחשבות בתפריט. אם את משמינה יש 3 אופציות: הגדלת הוצאת האנרגיה , צימצום הערך הקלורי של התפריט, שילוב בינהן. עם התפריט המוצע אני מעדיף את הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו