תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה
    לירון לוי
    31/12/2008

שלום לך , אני נערה בת 14 גובהי - 1.54 ומשקלי - 47 רציתי לשאול אותך כמה שאלות לגביי מספר הארוחות שאני אוכלת ביום בבוקר : מעדן 1.5 עם תוספת קורנפלקס (ברנפלקס) . צהריים: פחימות וחלבונים בתוספת סלט ירקות עשיר . ערב: ירקות . איני משלבת ארוחות ביניים עקב חשש מהשמנה למרות שאני רזה. אני שלבת בשבוע פעמיים אימוני חדר כושר שם אני עושה הליכון 20עד30 דק' שבו אני שורפת עד 170 קל' ומטה , ועוד כמה תרגילים לחיזוק הגוף . מה מומלץ לאכול לאחר אימון של שעתיים . יש לציין שאני מרימה משקולות עד - 1 ק"ג לעיצוב הידיים . אשמח לתשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה

הוספת תגובה

• נתונים טובים מאוד

אהרון
    31/12/2008

מומלץ לאכול גם ארוחות ביניים קלות אבל אם טוב לך כך וזה לא גורם לבולמוסים בארוחות העיקריות, המשיכי באותה מתכונת. חשוב מה וכמה אוכלים ופחות מתי. אני מציע לך בארוחת הערב גם חלבון בנוסף לסלט. כמו כן אחרי אימון מומלץ לאכול תוך שעה ארוחה מורכבת מפחמימות וחלבונים כמו לחם מלא\ אורז מלא\פסטה וגבינה רזה\ בשר רזה\ דג. כדאי לשלב לפחות פרי אחד בתפריט היומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירון

ד''ר רוני חרמון
    01/01/2009

את רזה. קשה לקבוע אם התזונה שלך ממש בריאה כי אין מספיק פרטים אבל סה"כ ההתנהלות שלך בסדר הייתי עושה יותר זמן הליכה כלומר לפחות שעה כל פעם. מה שחשוב שהתזונה תהיה מאוזנת ומגוונת ולא לאכול כל הזמן אותו דבר. בקשר לארוחה אחרי פעילות גופנית אין בכך צורך אבל חשוב מכך וחובה שתייה מרובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

לירון לוי
    01/01/2009

"קשה לקבוע אם התזונה שלך ממש בריאה כי אין מספיק פרטים " אומנם רשמתי שאני אוכלת בבוקר : מעדן 1.5% עם תוספת קורנפלקס(ברנפלקס) אך זה לא מה שאני אוכלת כל יום בבוקר ,הבאתי רק הבאתי דוגמא אחת מארוחות הבוקר שלי כל יום אני אוכלת משהו אחר בבוקר לדוגמא : 4-3 פתית -25 קל' בתוספת קוט'ג עם טונה , אשל וכו' אני כל פעם משלבת . בצהריים : עוף , סדרת מאמא עוף 3% (לא סינטטי) -שווארמה , פרגיות וכו' כל מה שקשור לבשר עם פחמימות - ספגטי, אורז, פתיתים וכו' ובערב : אני אוכלת ירקות , לא כסלט אלא מהמקרר ישר ליד (גמבה ,גזר וכו') האם זה בסדר ? לאחר הוספת הנתונים אשמח לתשובה , תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספורט

לירון לוי
    01/01/2009

חח סליחה על כך שאני שואלת הרבה , אך אני חייבת לשאול . "הייתי עושה יותר זמן הליכה כלומר לפחות שעה כל פעם". מאמן הכושר שלי לא נותן לי לעשות יותר מ 30-20 דק' הליכון עקב זה שהוא חושש שאני רזה והפוך להיות רזה יותר ממה שאני . ואתה ציינת פה שמומלץ לעשות שעה על הליכון . מה אני אמורה לעשות ? אני יודעת שאחרי שחוזרים מאימון ושורפים קלוריות צריך לאכול משהו לבנית השריר ובמיוחד אני כילדה בגיל ההתבגרות שבונה את העצמות שלה. תודה מראש שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה

אהרון
    01/01/2009

יש באתר שלנו פורום " כושר גופני לנשים", שם תוכלי לקבל תשובות מקצועיות והדרכה מפורטת באופן מיידי. גם בעינין תזונה לאחר פעילות תקבלי הדרכה מקצועית על ידי מומחית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו