טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני יודעת שהמשקל שלי תקין אבל כל כך רוצה לרדת במשקל .
אני עכשיו נמצאת בתקופת צום- צום הפסח לנוצרים שלא אוכלים בו כל מוצר בשרי או חלבי .
אני עושה ספורט: הליכה 5 פעמים בשבוע כ 45 דקות ומשתמשת בתפריט הזה :
בוקר : 2 פרוסות לחם קל 1 ככפית זית 1 כפית ממרח( זעתר , חומוס, טחינה ) ירקות
צהריים : שניצל צמחי (תירס)או קופסת טונה 1כפית זית 2 פרוסות לחם קל ירקות
והערב כמו הבוקר
בבקשה תגידי לי אם התפריט תקין , ואם לא תתני לי תפריט שיתאים לתקופת הצום כי אני נמצאת בצום כחודשיים כל שנה. רציתי לציין שאני לא אוכלת פרות מאז שהייתי קטנה ולא יכולה לאכול (האם יש תחליף לזה) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מירית, התפריט שלך מאוד דל בקלוריות, 750קלוריות בערך. אני לא יודעת כמה את אוכלת בד"כ (שאינך בצום), אך זו אינה כמות אנרגיה מספיקה, גם אם את מנסה לרדת במשקל. עלייך לאכול לפחות 1000-1200 קלוריות. אני מבינה שבתקופת הצום את מאוד מוגבלת. אם מותר לך לאכול דגים, אז אני ממליצה שתאכלי כל יום בארוחת הצהריים סוגי דגים שונים, מומלצים במיוחד דגי ים. בארוחת הערב אני ממליצה להוסיף קטניות כמו עדשים, שעועית יבשה, גרגירי חומוס. את יכולה לאכול גם אגוזים (2-3) או שקדים (6-7) לא קלויים, כארוחות ביניים. פירות מכילים סיבים תזונתיים, ויטמינים, וסוכר. אפשר למצוא את אלה גם בירקות, רק ללא הסוכר, כך שאם את צורכת ירקות מגוונים מכל הצבעים, זה מספיק. בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד