טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בטן ממש שמנה ומדידלת מלאת שומן אני שוקלת 49
והגובה שלי 1.57
האם זה בסדר?
ואם כן אז מה עושיםע ם הבטן אני עושה שיעור דינאמי פעם בחודש ושיעור אירובי פעם בשבוע והליכה מהירה במשך שעה וחצי כל יום שבת..
מה עושייםם?
וכל יום אני אוכלת תפריט של בערך 1500 קלוריותת
היום הפרזתי ואכלתי 200 גרם קשיו אבוקדו שלם וחפיסה שלמה של שוקולד פרה אוורירי..לבד
וקופסאת סוכריות של מנטוס פיררות
האם אני יכולה להשמין מהיום?וכמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך עצובה, לפי הנתונים שמסרת משקלך תקין לחלוטין. התמידי בספורט שאת עושה (השתדלי לפחות 3 פעמים בשבוע) ובתפריט מאוזן וכך תוכלי לסייע "בחיטוב" המקומות שאת רוצה ובהרגשה כללית יותר טובה. באופן עקרוני אכילה מוגזמת חד פעמית לא יכולה להשפיע מאוד על המשקל בתנאי שאת חוזרת לאכילה רגילה מיד לאחר מכן. חשוב שתרכיבי לך תפריט מאוזן יחד עם דיאטן / דיאטנית שיעזור לך לשמור על המשקל הרצוי, להרגיש שבעה ולא להפריז לעיתים קרובות. מקווה שהתעודדת מעט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים