טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
למוניקה שלום אני שוקל כמעט 86 ק"ג וגובה 1.78 עושה ספורט מזה חודש פעמיים בשבוע אבל אני יודע שזה לא מספיק,הכי מעצבן אותי ומייאש אותי זה הקרס הגדולה במיוחד שאני יושב אומנם שאני עומד כולם מריעים לי שיש לי גוף טוב, אבל אני מתכנן שעד סוף החודש הזה אני אוריד לפחות 6 ק"ג כמובן בעזרתך שתתני לי תפריט מיוחד ומתכוון לעשות פעילות גופנית אינטנסיבית אבל מבחינת האוכל אני תמיד נשבר כי אני בא ממשפחה בדואית ואת יודעת אצלנו תבשילים על ימין ועל שמאל ואי אפשר לעמוד בפיתוי, אומנם רוב האוכל מירקות בר והפיתות אצלנו מקמח מלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה מצויין שאתה מתמיד עם פעילות גופנית. כדי לא להשבר מהדיאטה, כדאי לקחת על עצמך משימות קטנות והדרגתיות. כך לא תרגיש שאתה בעונש, ואסור לך לאכול את מה שכולם אוכלים וכו'. אם הפיתוי של התבשילים הוא גדול, התשובה היא בכמויות שאוכלים. ירקות אפשר לאכול ללא הגבלה. אפשר גם להעשיר את התפריט במוצרי חלב עם עד 5% שומן, כמו גבינות, יוגורט וחלב. פיתות מקמח מלא זה בסדר, אך במידה. כדאי להמעיט במזונות מטוגנים ומתועשים. שמן זית מאוד בריא, אך מכיל הרבה קלוריות. תמיד למדוד את הכמות שמוזגים בכפית. כדאי להמעיט כמובן גם בממתקים ושתיה מתוקה. הכי טוב לשתות מים. כמו שאתה רואה שום דבר אינו אסור לגמרי. לצערי קשה לי להמליץ על תפריט ספציפי, כי איני מכירה את התבשילים של העדה הבדווית, ואת סדר היום האישי שלך. בהצלחה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד