כל הזמן רעבה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן רעבה...
    המורעבת
    06/01/2009

שלום, לכולם! ראשית כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפשת תשובה או פתרון לבעיית הרעב התמידי שלי. אני כל הזמן רעבה! אני אוכלת חמש ארוחות מסודרות ביום, מקפידה לשתות בין לבין (בעיקר תה, כי קר לי..) ולא יכולה להשוויץ בביצוע פעילות גופנית כלשהי מבלד ישיבה במשרד במשך כ-9 שעות מדי יום.הבעיה היא שאני מתחילה להיות רעבה כרבע שעה אחרי שאני מסיימת לאכול (גם אם מדובר במאכלים עתירי פחמימות, חלבונים וקלוריות). יחד עם זאת, אני לא מאפשרת לעצמי "להתפרע" וכנראה בזכות זה שומרת על משקל תקין (BMI=19.3). האם יש שם לתופעה כזו?מה לעשות? אולי להוסיף משהו לתפריט הרגיל? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן רעבה...

הוספת תגובה

• כל הזמן רעבה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/01/2009

שלום לך, ראשית כל, אם את מצליחה לשמור על BMI נמוך מ-20, אז כנראה הבעיה לא חמורה ואת משתלטת היטב. חסרים הרבה נתונים שלא ספקת. בת כמה את, האם בעיית האכילה היא בכל הארוחות או במיוחד בשעות הערב והלילה... באופן עקרוני, יתכן שאת לא ממש מגיע לשובע אמיתי, ז.א. המרכזים העצביים בשמוח לא הודיעו על תחילת השובע, אלא שהפסקת לאכול כי את מפוצצת.
    במקרה כזה רצוי שתתחילי לתרגל, אכילה איטית, ללעוס 20 פעם כל ביס. גם בחירת מזונות עשירים בסיבים, יכולים לסייע לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את משהו....

אהרון
    07/01/2009

אינני רוצה להכנס לסיבת הרגשת הרעב או לדרכי הטיפול. אני רוצה רק לציין את כוח הרצון האדיר שלך שמאפשר שמירה על משקל נמוך, (קרוב לגבול התחתון של התקין) למרות העדר פעילות גופנית והרעב המדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו