מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוך כמה זמן אני יכולה להרזות .נועה07/01/2009
שלום אני שוקלת 51 והגובה שלי הוא 1.57 אני בדיאה כבר 6 ימים אני מאוד רוצה להרזות ויש לי את הרצון הזה הבעיה שלי שיש לי מותניים רחבים מאוד ואני לא אוהבת את זה ויש אפשרות להוריד טיפה מהחזה ? אני רוצה גם שתיגידו לי הם התפריט אכילה שלי הוא נכון וטוב אני אוכלת 3 ארוחות ביום ולפעמים גם עם בנים ארוחת בוקר עם מוצרי חלב כמו טיפה קוט'ג גבינה לבנה פרוסם לחם חום קל עם חמאה קלה ושותה או נס קפה או תה עם כפית סוכר אחד ובארוחת צהריים אני אוכלת לפעמים פסטרמה שהיא לא הרבה קלוריות עם פרוסת לחם חום קל עם סלט ירקות שיש בפנים סלרי ולפעמים טונה עם תירס. בארוחת ערב אני אוכלת משהו קטן כמו איזה המבורגר עם סלט או מרק ולפעמים יש לי בניים בין ארוחת בוקר לצהריים אני אוכלת איזה מעדן של אקטיביא או פרי אני עושה ספורט 6-5 פעמים בשבוע ספורט כמו לסובב חישוק 5' ד'ק , אירובי לפחות 25 ד'ק , קפיפות בטן , אופניים בשכיבה , הרמת רגליים בשכיבה .. השאלה שלי זה תוך כמה זמן אני ירד במשקל ? בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נועה
ליטל סמואל-לוי07/01/2009לצערנו לא ניתן לכוון ירידה במשקל לאיזור מסויים בגוף כמו מותניים או חזה. הירידה במשקל בדרך מתבטאת בכל הגוף. לפי התפריט שלך נראה שאת אוכלת מעט מידי וגם לא מגוון. חסרים בו גם מרכיבים תזונתיים חשובים כמו ברזל וסידן.
איני יודעת בת כמה את לכן קשה לקבוע אם את צריכה לרדת במשקל וכמה את צריכה לאכול, אך חשוב להתאים את התפריט שלך לפי גובה, משקל וגיל או לחילופין לעבור בדיקת קצב חילוף חומרים שתקבע בדיוק לכמה קלוריות את זקוקה ביום.
פני לייעוץ תזונתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערות לתפריט ועוד
אהרון08/01/2009לא אשאל אותך על גילך כי ברור לי שאת צעירה מאוד. מבנה הגוף אינו בשליטתנו, לכל היותר אפשר לבוא בטענות אל הבורא.. לגבי החזה קיימת אופציה ניתוחית אך לא כדאי למהר. !. מומלץ לאכול כל יום ארוחות ביננים 2. בארוחת הבוקר יש לוותר על החמאה והלחם צריך להיות מלא ולא חום (זה עם צבע). המשקה בלי סוכר אלא עם ממתיק מלאכותי. יש להוסיף פילפל אדום. 3. ארוחת צהריים: כל יום חלבון כגון בשר בקר\עוף רזה או דג צלוי עם סלט גדול ומגוון וירקות מבושלים\קיטניות. מדי פעם אפשר לוותר על לחם . 4. בארוחת הערב לוותר על חמבורגר לטובת גבינה\ביצה\דג. 5. לאכול 2-3 פירות ביום. לפי הנתונים שלך מומלץ לרזות, לא יותר מ1.5 ק"ג לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם עזרתם לי מאוד רק עוד משהו
נועה08/01/2009הספורט שכתבתי לכם יעזור לי לרדת במשקל| כמו לסובב חישוק או לעשות אירובי אם לא אז תביאו לי רעיונות איך לשרוף שומן וקלוריות ואני בת 13 וחצי ואני גם רוצה להרזות לפחות בחודש 3 קילו ואני צריכה תפריט בארוחת בוקר תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה קשה, לא מומלץ ולא בריא
אהרון08/01/2009להוריד 3 קילו בחודש בהתחשב בנתונים שלך. את כבר רזה ועדיין בתהליך גדילה. לא הקצב חשוב אלא ההתמדה באורח חיים בריא לאורך זמן. מה בוער לך? לו היה לך עודף ניכר הקצב שאת רוצה היה במקומו ואפילו מעבר לו. לפעילות שלך, שהיא טובה, אפשר להוסיף (לא חייבת כל יום) גם הליכה מהירה של 45 דקות אבל אם יש לך אפשרות לשחות יהיה אפילו עדיף. באופן כללי כל פעילות שמעלה את הדופק במשך לפחות חצי שעה ל130-140 (בהתאם לגיל שלך) שורפת שומן באופן משמעותי.מומלצת גם פעילות לחיזוק השרירים אבל לגיל שלך זה פחות קריטי בגלל שתהליך אבוד מסת השרירים באופן טבעי מתחיל בגיל מבוגר יותר. דוגמה לארוחת בוקר: דייסת שיבולת שועל\סובין שיבולת שועל, חצי גביע קוטגי 3%\גביע לבן, פילפל אדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)