איזה ספורט בבית שורפים שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה ספורט בבית שורפים שומן
    נועה
    08/01/2009

איזה ספורט בבית שורף קלוריות שומן תוכלו להביא לי דוגמאות וחברה שלי עשתה דיאטה וירדה כל שבוע חצי קילו היא אכלה טוב ועשתה ספורט איך אני גם מורידה חצי קילו לשבוע אני חייבת יש לי אירוע אני שוקלת 52 ואני מאוד לא אוהבת את הבטן שיצאה לי ואת המותניים הרחבים שלי אני יכולה להחזיק מעמד בכל אפשרות . אשמח אם תעזרו לי , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• +

נועה
    08/01/2009

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

אהרון
    09/01/2009

יום קודם שקל רק 51 קילו, זה לא ייתכן שהשמנת קילו ביום אלא חל שינוי בתכולת מערכת האיכול ו\או בשעת השקילה . מה שנכון עבור החברה שלך אינו בהכרח נכון לגביך. נראה שהנתונים שלכן שונים לפחות בחלקם. כעיקרון אפשר לעשות פעילות אירובית גם בבית כגון ריצה במקום, קפיצות על חבל, מדרגה, ריקוד אירובי מול ווידאו וכמובן שימוש במתקנים אם יש לך (הליכון, אופני כושר). הבעיה היא שבד"כ לא מתמידים. אם יש לך זמן ורצון, למה לא תלכי בחוץ בקצב מהיר + ריצה מדי יום כמה שאת יכולה להרשות לעצמך, רצוי לפחות חצי שעה. אם תעשי את זה ולא תקזזי באוכל, תרזי אבל אני לא מבטיח 3 קילו בחודש (לפחות) כפי שאת רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום הדר

ד''ר רוני חרמון
    11/01/2009

אין אפשרות לכוון את האזור בגוף של ההרזיה.כמו כן רצוי לרדת כ- 5% מעודך המשקל שלך בממוצע כל שבוע כך שתלוי בעודף משקל שיש לך. פעילות גופנית ללא דיאטה לא תוריד אותך במשקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו