עליה לא ברורה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה לא ברורה במשקל
    נועה
    09/01/2009

שלום שמי נועה אני בת 25 ושוקלת כרגע 63 על גובה של 1.63 לפני כ5 שנים עשיתי דיאטה במסגרת שומרי משקל, שבסך הכל היא דיאטה מאוזנת והצלחתי לרדת 15 ק"ג עד למשקל של 58.מאז שמרתי על עקרונות הדיאטה שניתנו לי והמשכתי לאכול לפי תפריט זה פחות או יותר אך לא המשכתי לרדת במשקל. . לאחרונה העלתי במשקל -5 ק"ג יחסית מהר-בערך בחודשיים. ולא היתה ברור הלי הסיבה כי לא אכלתי יותר, ביצעתי פעילות גופנית סדירה בעיקר אירובי,5 פעמים בשבוע. ובדקתי בבדיקות דם תפקודי בלוטת תריס והכל היה תקין. רציתי לדעת האם יש התרגלות של הגוף לכמות הקלוריות שאני אוכלת והאם למרות הדיאטה התמידית שאני נמצאת בה, אצטרך להפחית עוד קלוריות כדי לחזור למשקלי המקורי. ואם כן מה הסוף? כל פעם ארד לרף נמוך יותר... אם יש פתרון אחר אשמח לשמוע ורציתי לדעת אם יש עוד גורמים גופניים המשפיעים על עליה במשקל פרט לתת פעילות בלוטת התריס. ואיפה אפשר לבדוק אותם. תודה רבה נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה לא ברורה במשקל

הוספת תגובה

• הי נועה

ד''ר רוני חרמון
    11/01/2009

אין קסמים אם עלית במשקל סימן שלא עשית בדיוק את מה שצריך היה לעשות. המלצתי תואכלי קצת פחות קלוריות מהתוצאה שתקבלי מהכפלת משקלך בעשרים וארב כפול 0.9 . ותמשיכי לעשות פעילות גופנית תוך שתיית מים רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו