דחוף אני לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף אני לא יודעת מה לעשות
    נועה
    11/01/2009

כמו שאתם יודעים אני בדיאטה כבר שבוע ויומיים ועכשיו אני צריכה לנסוע לאורחים ואירוע אם יגישו שם דברים שאסור לי לאכול כמו עוגות שוקלדים דברים משמינים , מה אני יאכל ? וגם ניהיה בבר מצווה וגם בשבת חתן תעזר לי בבקשה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תבואי רעבה

אהרון
    11/01/2009

אכלי בבית לפני האירוע דברים דלי קלוריות עם נפח גדול כגון סלט ירקות ללא רוטב ושתי הרבה מים. באירוע העדיפי פירות (אם יהיו) במקום עוגות ואם לא תחזיקי מעמד, הרע במיעוטו זה עוגות ללא קרם, רצוי עם פירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נועה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    11/01/2009

הבעיה העיקרית בירידה ושמירה על המשקל היא חשיפת יתר למאכלים משמינים ולא בריאים. לצערנו אנו מתמודדים בחברה שלנו יום יום עם מאכלים אלו. פרט לכך שלא כדאי להגיע רעבה לאירועים חברתיים, אני ממליץ לך לבחור בשרים ודגים לא שמנים עם שפע ירקות, להתרחק מהתוספות ואם את חייבת עוגה, להחליט מראש את המנה האחרונה ואת הכמות שתוכלי ממנה.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

נועה
    11/01/2009

בשבת חתן מה לעשות כמו שאמרתה לי לאכול מנות בלי הרבה קלוריות ולאכול טיפה מעוגה ואפשר לאכול שוקולד ? ותיראה אני יהיה אצל אורחים 3 ימים ואני יצטרך לאכול את מה שיתנו לי מה אתם מציעים לי שאני יעשה לדוגמא אני יאכל את הארוחה אבל בלי לחם אולי רק בבוקר קצת ואז ארוחת צהריים ובארוחת ערב לאכול משהו קטן ואז יהיה תקינוחים מותר לי לאכול קצת מנקינוחים ? וסליחה שאני חופרת אני פשוט לא רוצה להרוס את כל הדיאטה שעשיתי עד עכשיו . ויש לי את הרצון להרזות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא חייבת

אהרון
    11/01/2009

גם כשאת מתארחת את לא חייבת לאכול כל מה שמגישים. הסבירי בנימוס שאת בדיאטה ואת מבקשת ירקות במקום תוספות מרוכזות לבשר. כמו כן, אל תאוכלי את החלקים השמנים וכמובן לא מטוגן. בדיאטה , בעיקר בהתחלה , לא עושים פשרות. וותרי על השוקולד . גם בלי עוגות לא תמותי מרעב, אפשר לסיים את הארוחה בפרי. על חמאה, מרגרינה וגבינות שמנות אין מה לדבר. אל תשכחי פעילות גופנית יומית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו