שימוש במיני סטפר לירידה במשקל..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש במיני סטפר לירידה במשקל..
    רותם
    11/01/2009

אני בת 14.5 160 שוקלת 56.5 קודם כל. זה אפשרי?הכוונה,נניח ואני עושה 60 דקות ביום רשום לי שהורדתי 500 קלוריות,זה אמין או שזה לא באמת מחשב? שמעתי שזה הורס את הברכיים.. זה נכון? האם פעילות כזו כל יום יכולה להשפיע לטובה ולעזור לי לרדת במשקל או שזה הורס את השרירים לא ממש הבנתי קראתי הרבה ביקורות ואני מבולבלת.. תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

רותם
    11/01/2009

הפעילות מולוות בדיאטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נופר

ד``ר נסטור ליפובצקי
    12/01/2009

לפעילות גופנית הרבה צדדים חיוביים אך לפעמים גם שליליים, כגון פגיעה בשלד (גב, ברכיים...). לכן רצוי בגילך לגוון את סוג הפעילות. פעילות 4-5 פעמים בשבוע ועדיף לא רק סטפר, תגווני עם הליכות או שחייה. דאגי לנעל טובה בזמן הליכה. הרישום הקלורי של המכשירים מקורב, והייתי מעדיף בגילך שתשימי לב פחות לקלוריות ויותר למזון בריא ופעילות מתאימה. כדי לרדת במשקל את צריכה לקבל ייעוץ מקצועי. פעילות לבדה לא בהכרח תעזור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו