טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה זה עושה לבטן מרזה אותה
הוא מחזזק אותה ואחרי זה יש שרירים
ביום רביעי אני ינסה לרוף קילומטר וחצי אם אני לא טועה אני לא מבינה בזה כל כך D:
זה טוב זה 6 סיסובים בערך בבית ספר שלי . אבל אני ירוץ 5 סיבובים כי אסור כל כך הרבה בהתחלה .
אה ואם הכפיפות בטן אן שורפות קלוריות
תוכל לכתוב לי כמה קלוריות בערך זה 34 כפיפות
תודה אתה עוזר לי מאוד , אתה כמו הדיאטן שלי . D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ומתרשם שהמוטיבציה שלך גבוהה.
כפיפות בטן לא שורפות קלוריות באופן משמעותי אבל מחזקות את השרירים הגדולים והחשובים האלה. ככל שיש לך יותר שרירים את שורפת יותר קלוריות במנוחה וזה עוזר לשמירה על המשקל.
ריצה כן שורפת שומן, רצוי להעלות את המרחק בהדרגה. אם קשה לך לרוץ, גם הליכה מהירה בסדר (רצוי 5 ק"ם או יותר כל פעם ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים