כפיפות לבנות זה טוב ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפיפות לבנות זה טוב ?
    נועה
    12/01/2009

הרבה אומרים שכפיפות בטן לבנות זה לא טוב כי זה עושה שרירים זה אכן ככה ? לדוגמא היום עשיתי 30 קפיפות אה ועשיתי היום גם ריצה 15 ד'ק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפיפות לבנות זה טוב ?

הוספת תגובה

• כפיפות בטן

אהרון
    12/01/2009

טובות לבנים ולבנות (יופי של חרוז!) דווקא בגלל חיזוק השרירים. שרירי הבטן הם בין החשובים שבגוף. גם הריצה חשובה, אפשר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל זה שורף קלוריות

נועה
    13/01/2009

מה זה עושה לבטן מרזה אותה הוא מחזזק אותה ואחרי זה יש שרירים ביום רביעי אני ינסה לרוף קילומטר וחצי אם אני לא טועה אני לא מבינה בזה כל כך D: זה טוב זה 6 סיסובים בערך בבית ספר שלי . אבל אני ירוץ 5 סיבובים כי אסור כל כך הרבה בהתחלה . אה ואם הכפיפות בטן אן שורפות קלוריות תוכל לכתוב לי כמה קלוריות בערך זה 34 כפיפות תודה אתה עוזר לי מאוד , אתה כמו הדיאטן שלי . D:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמח לעזור לך

אהרון
    13/01/2009

ומתרשם שהמוטיבציה שלך גבוהה. כפיפות בטן לא שורפות קלוריות באופן משמעותי אבל מחזקות את השרירים הגדולים והחשובים האלה. ככל שיש לך יותר שרירים את שורפת יותר קלוריות במנוחה וזה עוזר לשמירה על המשקל. ריצה כן שורפת שומן, רצוי להעלות את המרחק בהדרגה. אם קשה לך לרוץ, גם הליכה מהירה בסדר (רצוי 5 ק"ם או יותר כל פעם ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נועה כפיפות בטן זה תמיד טוב

ד''ר רוני חרמון
    14/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו