ירדתי 8 קילו אבל המשקל נתקע לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירדתי 8 קילו אבל המשקל נתקע לי
    גבר 38
    25/07/2007

שקלתי 111 לפני חודשיים עשיתי דיאטה סלטים גדולים+טונה+בטוטות במיקרו +יוגורטים דיאט מוקפאים אפשר לאכול כמה סלטים שרוצם עד שמתפוצצים.הצלחתי לרדת בחודשיים ואני שוקל 102 כבר שבועעים וזה לא יורד לי כלום מה עושים?תודה
    אני בן 38 גובה מטר 80
    1.80
    102
    לפני 5 שנים שקלתי 70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הנה הדיאטה שלי שנתקע לי

גבר 38
    25/07/2007

בבוקר שותה קפה+פרוסת לחם עם גבינה חצי אחוז לבנה
    ב10 בבוקר 6 מכין סלט 6 מלפפונים+עגבניה 1+טונה קופסא קטנה בלי תבלינים אוכל עד שמתפוצץ ואם רעב מכין עוד סלט כזה ואוכל
    ב1 בצהריים מחמם 2 בטטות במיקרו
    וכל היום דיאט קולה ומים
    בערב שוב סלט ענק +טונה
    בלילה יוגורט דיאט מוקפא זה כמו גלידה
    לפעמים 3 גלידות כאלה אני אוכל
    למחרת בבוקר הכל יוצא בשירותים
    ירדתי מ11 ל102 בחודש וחצי או חודשיים אבל כבר שבועיים המשקל מראה לי 101 102
    מה אתם מציעים לי לעשות אני רוצה לרדת ל70 אולי אני יפסיק עם התפוח אדמה אולי זה הבעיה ??תודה
    גיל 38
    גובה 180
    משקל לפני דיאטה 111

למה הפסיקה לי הירידה במשקל

אה לסלט אני מוסיף ירקות מבושלים
    חצי כרוב לחתוך 2 גמבות לחתוך חצי בצל חתוך גבר לחתוך הכל במחבת עם קצת שמן ואת זה מוסיף לסלט 6מלפפונים עגבניה 1+טונה
    משקח עכשיו 102
    לפני 5 שקלתי 70 אבל בגלל בעיה אישית עליתי 40 קילו ב5 שנים
    תודה האתר שלכם הכי טוב באינטרנט בזכותכם התחלתי דיאטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדיאטה שלך ממש לא מאוזנת

תזונאית טבעית
    25/07/2007

חשוב להבין שהפחתה במשקל אינה קשורה רק לכמה שמכניסים- אלא ליחס בין הנכנס ליוצא...
    לכן, בכל ירידה במשקל יש לשלב קודם כל פעילות גופנית, אשר לא ציינת כי אתה מקיים.
    בנוסף, בדיאטה שציינת איין לא גיוון ולא איזון...
    הבן שדיאטה היא אינה מילה גסה ואינה מציינת מצב חד פעמי בחיים, אלא דרך חיים טובה, בריאה ומאוזנת שבנוסף למשקל התקין תשמור ותגן על הגוף ואיבריו השונים.
    על מנת לרדת במשקל עליך להפנים כי יש בכוחך לשנות את אורך חייך- ולא לצום במשך תקופה ארוכה על מנת לרדת במשקל.
    ולגבי כל משקאות ומאכלי הדיאט למינהם- הם אומנם עניים בקלוריות אך עשירים בחומרים מסוכנים (כגון חומצה פורמלינית) שמהווים נזק בריאותי משמעותי!!

עצה שלי- לך לנטורופת מסודר שיבחן את אורח חייך ויעזור לך לבנות תוכנית הדרגתית להורדה במשקל.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני משנה את ההרגלים זה לא דיאטה

גבר 38
    25/07/2007

כבר חודשיים אני לא אוכל וופלים ומתוקים ולם .רק ירקות ופירות וטונה ויוגורטים אני ממשיך ככה לכל החיים אבל למה אני יורד רק קצת למה רק 8-9 קילו ירדתי בחודשיים?למה המשקל נתקע לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשקל ניתקע

מוניקה קרן
    26/07/2007

שלום,

ירידה במשקל היא תהליך. משמעו שהוא נמשך פרק זמן ארוך לפעמים וכולל עליות ומורדות. קצב הירידה משתנה לאורך הזמן, לעיתים קצב מוגבר ולעיתים קצב איטי, עצירה או אפילו עלייה קטנה.

תקיעות המשקל במקרה שלך הוא פיזיולוגי. ירדת כ- 10% ממשקלך ההתחלתי, והגוף עושה איזושהי עצירה. איננו יודעים למה זה קורה, אלא שזה כך.

כל שעליך לעשות הוא להתמיד בתכנית שלך ולהיות סבלני, התקיעות תשתחרר ותחלוף כפי שבאה.

בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גבר 38
    26/07/2007

תודה רבה עכשיו אני שוקל 100 אני סבלני וממשיך בדיאטה עד שאשקול 70.תודה על התשובה
    ומשהו מוזר אני בכלל לא רעב בתפריט החדש שלי שהורדתי 11 קילו בחודשיים.לפני הדיאטה תמיד הייתי רעב,עכשיו אני אוכל סלט ואפילו משאיר בצלחת כי אני מרגיש נסתם אי אפשר להכניס יותר גרגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ירדתי 10 קילו בחודשיים .האם...

גבר 38
    01/08/2007

שלום ירדתי 10 קילו בחודשיים .האם הורדה של 10 קילו נוספים באותה דיאטה יקח לי גם חודשיים או יותר זמן
    שקלתי 110 גובה מטר 80
    היום אני שוקל 100
    המטרה שלי לשקול 75
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 10 קילו

מוניקה קרן
    01/08/2007

שלום,

בד"כ קצב הירידה הופך איטי יותר, אך לא בהכרח. קשה להתנבא. מה שחשוב זה שתתמיד בתכנית ותהיה ירידה. קצב הירידה הוא פחות חשוב.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו